Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΣΚ-Βαγγέλης Αγγέλου: Όλοι θα τιμήσουμε τον Γιάννη Μπουρούση

Vaggelis Aggelou Ask

ΑΣΚ-Βαγγέλης Αγγέλου: Όλοι θα τιμήσουμε τον Γιάννη Μπουρούση

Ο προπονητής του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το μεγάλο (17/9, 18:00) φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ιστορική στιγμή του Γιάννη Μπουρούση, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να τιμήσει τον σπουδαίο αθλητή σε μία ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στον ίδιο.

«Το αυριανό παιχνίδι που γίνεται προς τιμήν του Γιάννη Μπουρούση, είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, το μπάσκετ συνολικά της περιοχής και για ολόκληρη την πόλη.

Σε μία εποχή που χρειαζόμαστε πρότυπα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η παρουσία του Γιάννη στο ελληνικό μπάσκετ είναι πρότυπο από μόνη της.

Φεύγοντας από την Καρδίτσα, διέγραψε μία διαδρομή 22 ετών στο μπάσκετ, αγωνίστηκε σε σπουδαίες ομάδες, βοήθησε την εθνική μας ομάδα στις καλύτερες στιγμές της και κατέληξε πέρυσι να ολοκληρώσει μια πολύ μεγάλη καριέρα στην πόλη που τον ανέδειξε.

Όλοι αύριο θα τον τιμήσουμε και θα τον ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που πραγματοποίησε. Από τη μεριά μου, του εύχομαι τα επόμενα 22 και πλέον χρόνια να είναι η απαρχή μιας άλλης καριέρας που θα έχει προτεραιότητα τις δραστηριότητές του και τη βοήθεια στο μπάσκετ της Καρδίτσας, εκτός από την οικογένειά του και τους φίλους του.

Σας περιμένουμε όλους, διότι αυτή η ομάδα σχεδιάστηκε από αυτή τη διοίκηση που είναι μια παρέα νέων ανθρώπων οι οποίοι θέλησαν να μπολιάσουν την περιοχή με το μπάσκετ. Θα θέλαμε να γνωρίσετε την ομάδα και χρόνο με το χρόνο, μέρα με τη μέρα, να έρθουμε όλοι πιο κοντά».




Total
0
Shares
Previous Article
deksiotites sxoleio

Σχολείο καλλιέργειας δεξιοτήτων και ευαισθητοποίησης σε θέματα κοινωνικών επιστημών και ψυχικής υγείας

Next Article
enimerosi Trikala podilato

Δ. Τρικκαίων: Ποιοι κυκλοφορούν σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο; Το λέει η κάθε λέξη!