Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας

Θερμά συγχαρητήρια στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, στο Τμήμα Ασφαλείας, στους Αξιωματικούς και τους Αστυνομικούς, για τις συνεχείς επιτυχίες που καταγράφουν.

Επιτυχίες στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, όπως η εξιχνίαση της τελευταίας υπόθεσης με τις απάτες, εις βάρος των συμπολιτών μας, αλλά και επιτυχίες στην πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών.

Σε εποχές οικονομικής δυσχέρειας, το έγκλημα και η παρανομία παρουσιάζουν έξαρση, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό, οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι.

Οι αστυνομικοί του Νομού μας, καταφέρνουν να παρέχουν και να εμπνέουν ασφάλεια, χάρη στην αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, στην υπευθυνότητα και το φιλότιμο που τους διακρίνει, παραβλέποντας τη συρρίκνωση των αποδοχών τους.

Επίσης είναι γνωστές οι ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό, τα πενιχρά μέσα σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αφού από τις περικοπές δαπανών, δυστυχώς, δεν έχει εξαιρεθεί ούτε η Αστυνομία.

Εύχομαι να είναι πάντα υγιείς, να δείχνουν τη δέουσα προσοχή, γιατί είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε κινδύνους και να συνεχίσουν, με τον ίδιο ζήλο, να προσφέρουν στους πολίτες και στην Πατρίδα.

Ασημίνα Σκόνδρα
πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Σύλληψη αλλοδαπού στα Τρίκαλα δυνάμει δύο ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης

Next Article

Αναχωρεί ο Ελληνοιταλικός Σύλλογος την Παρασκευή για Ιταλία

Related Posts