Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: Πόσο ανεγκέφαλους μας θεωρούν;

Ήσυχος και χαρούμενος από χθες, ο ελληνικός λαός.

Ήσυχος και χαρούμενος από χθες, ο ελληνικός λαός.

Βλέπει την κυβέρνησή του να πανηγυρίζει και γιορτάζει κι αυτός μαζί της, το τέλος της λιτότητας.

Η απορία μου υπερισχύει του εκνευρισμού…. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ;

Πόση προπαγάνδα πια;   Πόσο «χαχόλους»  μας περνάνε;

Δίνουν τα πάντα, χωρίς να παίρνουν τίποτα.

Καταστρέφουν τη χώρα, χωρίς ίχνος ενδοιασμού.

Καταστρέφουν κάθε ικμάδα ανάπτυξης και προόδου και με μια καλά ενορχηστρωμένη  επιχείρηση παραπλάνησης,  πιάσανε θέση στα πάνελ των δελτίων ειδήσεων, σαν έτοιμοι από  καιρό, να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι «κερδίσαμε», στο Eurogroup της Δευτέρας.

Κέρδισε πράγματι χρόνο η κυβέρνηση, εις βάρος της χώρας  της οικονομίας και της κοινωνίας.

Εξασφάλισε λίγο παραπάνω  την νομή της εξουσίας , αφού  παραχώρησαν την ψήφιση μέτρων, από τώρα για μετά το 2018 και το χειρότερο, την ψήφιση μείωσης του αφορολόγητου και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις.

Για την ρύθμιση του χρέους ούτε λόγος.  Επίσης ούτε λόγος για την ποσοτική χαλάρωση.

Η συμφωνία εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα και όπως φαίνεται , έχουμε μπροστά μας   ένα «καυτό» καλοκαίρι, παρόμοιο με του 2015.

Υποστηρίζουν δε ότι επετεύχθη πολιτική συμφωνία, την ίδια στιγμή που ο Ντάισεμπλουμ τους διαψεύδει.

Εκείνο που όλοι έχουμε εμπεδώσει είναι, ότι στο μόνο που είναι σταθερή αυτή η καταστροφική κυβέρνηση, είναι  στο θέατρο, στην εμμονή της στα ψέματα, στη δημαγωγία και την αριστερή παρακμιακή τους νοοτροπία.

Αγοράζουν χρόνο, ψηφίζοντας τα πάντα, υποσχόμενοι μεταρρυθμίσεις που ξέρουν ότι ποτέ δεν θα υλοποιήσουν, ώστε να γκρεμίσουν τα πάντα και   να προλάβουν να χτίσουν το κομματικό τους κράτος, που θα χρησιμεύσει ως εργαλείο αντίστασης και λαϊκισμού, στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη.

Τα μέτρα λοιπόν που θα έχουν ψηφίσει, ακόμα και για μετά το 2018, η τραγική κατάσταση της οικονομίας, οι υποχρεώσεις  με τις οποίες έχουν δεσμεύσει τη χώρα, το συσσωρευμένο  εσωτερικό χρέος  που δημιουργούν, η πλήρης εξάντληση των δυνάμεων της κοινωνίας και το πελατειακό κρατικό δίκτυο,  που κάθε μέρα δημιουργούν θα είναι οι βόμβες, που θα κληροδοτήσουν στο Μητσοτάκη.

Έτσι λειτουργούν και έτσι σκέφτονται, όλοι σαν το Ζουράρη, «μέχρι το 2019 ποιος ζει ποιος πεθαίνει» όπως είχε πει.  Δηλαδή σε άλλου χέρια θα σκάσουν  τότε  οι βόμβες, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καμία ευθύνη δεν θα έχουν.

Τότε θα έχουν άλλες ασχολίες.  Θα είναι και πάλι στους δρόμους  και θα συγκεντρώνουν τους αγανακτισμένους,  για να κάνουν αντίσταση στα μέτρα, που οι ίδιοι θα έχουν  διαπραγματευτεί, προτείνει και ψηφίσει.

Φαύλος θανατηφόρος κύκλος για την Ελλάδα, με σφραγίδα που θα λέει: ΤΣΙΠΡΑΣ.

Ακροαριστερή παρακμή , στην οποία θέλουν να μας συμπαρασύρουν όλους,  κυρίως τους νέους μας, και λυπάμαι  που το σκέφτομαι,  αλλά θα μας  φτάσουν σε σημείο να διώχνουμε στο εξωτερικό οι ίδιοι οι γονείς,  τα παιδιά μας.  Είναι και κρίμα και άδικο.

Είχε πει ο Σαμαράς  τότε, απευθυνόμενος στον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό Τσίπρα:  «Πρόσεξε μη γίνεις ο μοιραίος άνθρωπος για την Ελλάδα».

Δυστυχώς ο Τσίπρας  δεν τον άκουσε.

 Γιατί την εγκληματική πολιτική  που θα εφάρμοζε,  την είχε προμελετημένη και προαποφασισμένη.

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Ντούρβας σε ηλικία 75 ετών

Next Article

Το ΠΟΤΑΜΙ: Πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε σοβαρά για τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ