Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ: Οι ακροαριστεροί χτυπούν Δημοκρατία- Θρησκεία- Θεσμούς 

Μπορεί ο Τσίπρας και τα στελέχη του, να αυτοχαρακτηρίζονται δημοκράτες  και να επικαλούνται συνεχώς τη Δημοκρατία, αλλά στην πραγματικότητα καμία σχέση δεν έχουν μαζί της.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι δημοκράτες και ταυτόχρονα να δηλώνουν αριστεροί ριζοσπάστες, να πιστεύουν στις θεωρίες του Στάλιν και του Μάο, να θαυμάζουν τον Λένιν και το Μαρξ;

Αν ήταν δημοκράτες, δεν θα μιλούσαν για τα καθεστώτα Τσάβες, Μαδούρο και Φιντέλ Κάστρο. Δεν θα εκστασιάζονταν από τους κόκκινους δικτάτορες, και δεν θα επιδίωκαν να τους μοιάσουν.

Ανεξάρτητα λοιπόν του τι δηλώνουν, η αλήθεια είναι ότι αδιαφορούν πλήρως για την δημοκρατία, για να μην πω τη μισούν και γι’ αυτό δεν διστάζουν, να την υπονομεύουν καθημερινά.

Απαξιώνουν τους Θεσμούς, αγνοούν τους Νόμους, επικροτούν την ατιμωρησία και την ανομία. Αυτές είναι οι πολιτικές τους επιλογές, που φυσικά πηγάζουν από την ακροαριστερή ιδεολογία και τα πιστεύω τους.

Ο κάθε μορφής αντιεξουσιαστής παραμένει ατιμώρητος και αφήνεται να συνεχίσει τη δράση του, εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.

Όσο οι παραβατικές συμπεριφορές, όμως, των αναρχοαυτόνομων πληθαίνουν, τόσο ο Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεγυμνώνονται.

Όσο οι μπαχαλάκιδες, αυξάνουν τις δράσεις τους, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει τη συγγένεια που έχει μαζί τους και την ερωτοφιλία που τους ενώνει.

Για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, βεβηλώνονται  ναοί, και οι κυβερνώντες τους δικαιολογούν. Καταλαμβάνονται πανεπιστήμια, και τους επαινούν. Προκαλούνται τεράστιες ζημιές, και η κυβέρνηση τους χαϊδεύει, αναλαμβάνοντας μάλιστα να καλύψει τα έξοδα, φορολογώντας τους πολίτες.

Δηλώνουν αλληλέγγυοι σε ληστές και τρομοκράτες, επειδή είναι συντρόφια τους. «Τι κι αν παρανόμησαν», είπε ο Κυρίτσης, ουδεμία σημασία έχει αυτό για τους Συριζαίους.

Βέβαια, οι παροικούντες  την Ιερουσαλήμ, δεν ξαφνιαζόμαστε.

Θυμάμαι έντονα τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και τις επιθέσεις στη Βουλή, όταν η τότε κυβέρνηση Σαμαρά, εκκένωσε τη Βίλα Αμαλία, που είχε μετατραπεί σε άντρο παρανομίας και γιάφκα τρομοκρατών.

Θυμάμαι τις μάχες που έδιναν, για να εξασφαλίσουν άδειες σε κρατούμενους τρομοκράτες και ήταν τέτοιο το πάθος να τους υπερασπιστούν, που δεν δίσταζαν να πάνε μάρτυρες και στελέχη τους να αναλάβουν τη νομική τους υπεράσπιση.

«Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση» λοιπόν, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός και ρίχνουν νερό στο μύλο της ανομίας, επιφέροντας χάος και αταξία, που είναι και το φυσικό τους περιβάλλον.

Ποτέ οι συνιστώσες που συνενώθηκαν για να δημιουργήσουν το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να επωφεληθούν του μπόνους των 50 εδρών, δεν ήταν υπέρ της  τάξης, της ασφάλειας και του νόμου.

Στην  αστική δημοκρατία όμως,  οι νόμοι και η τάξη, είναι αξίες κυρίαρχες, διότι προστατεύουν τα ατομικά δικαιώματα και την ατομική περιουσία των πολιτών.

Η Αριστερά όμως, δεν είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων αυτών, ούτε της δημοκρατίας, αλλά του ολοκληρωτισμού και του κρατισμού.

Αντί να καταστείλουν τη βία την αξιοποιούν, προκειμένου να δημιουργήσουν το καθεστώς που τους αντιπροσωπεύει και να διαμορφώσουν τις συνθήκες, που θα τους κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία.

Είναι άκρως επικίνδυνη η κατάσταση που ζούμε. Διότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι η ανομία και η ατιμωρησία, με τις ευλογίες της Αριστερής κυβέρνησης, δεν θα αλλοτριώσει τις συνειδήσεις και ότι δεν θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς της κοινωνικής μας ζωής.

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν τεράστια ζημιά και δεν αναφέρομαι στην οικονομία, διότι εκεί πλέον έχουν ισοπεδώσει τους πάντες και τα πάντα. Αναφέρομαι στα ελληνικά ιδεώδη, στη Θρησκεία μας, στις εθνικές αξίες και στο δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Οι Έλληνες ξεχωρίζουμε για την Ορθόδοξη πίστη μας, για το σεβασμό στους Νόμους και τους Θεσμούς, για την αγάπη στην Ειρήνη, για την νοικοκυροσύνη και το φιλότιμο.

Θ’ αφήσουμε μια συμμορία αδίστακτων ακροαριστερών αριβιστών, να διαλύσουν την πατρίδα μας και να αφανίσουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της φυλής μας;

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστήριο της Α.Ε. Μουζακίου στους χορηγούς του πάρτυ

Next Article

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ: Κίνδυνος παραγραφής για 36.000 υποθέσεις του πρώην ΣΔΟΕ.

Related Posts