Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: Κυριάκος… η επιλογή που δικαιώθηκε στο χρόνο και στην πράξη!

Α. Σκόνδρα: Σε καμία κρίση δεν λιγοψυχίσαμε - Ασ. Σκόνδρα: «Η διαφάνεια τονώνει το αίσθημα δικαίου» - Ευχές για τα Χριστούγεννα από την Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα - Πάγια προεκλογική τακτική ΣΥΡΙΖΑ η σκανδαλολογία και η τοξικότητα - Ασημίνα Σκόνδρα: Ίσο δικαίωμα στην Υγεία κατοίκων περιφέρειας και αστικών κέντρων - Τοποθέτηση Ασ. Σκόνδρα στο Κοινοβούλιο για την Αναμόρφωση και τον Εκσυγχρονισμό του Σωφρονιστικού Κώδικα - Α. Σκόνδρα: Είμαστε η μόνη εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας - Ασημίνα Σκόνδρα

Ασημίνα Σκόνδρα: Κυριάκος… η επιλογή που δικαιώθηκε στο χρόνο και στην πράξη!

Στις 11 Ιανουαρίου του 2016, πριν από 7 χρόνια δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε το τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας και η εκλογή του αποτέλεσε κομβικό σημείο, για τη Νέα Δημοκρατία, για τον πολιτικό χάρτη της πατρίδας μας, αλλά κυρίως για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Γνωρίζοντας καλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχα δηλώσει τότε, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για πολιτικό άνδρα, που χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, λάτρης της αλήθειας, ισχυρό πολέμιο του λαϊκισμού, αξιόπιστο συνομιλητή στο εξωτερικό, με όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα, που δίνει προοπτική για το μέλλον.

Μετά από 7 χρόνια στην ηγεσία του κόμματος και ως πρωθυπουργός της χώρας τα τελευταία 2 ½, που εκλέχθηκε χωρίς κούφιες υποσχέσεις και ταξίματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί ένα εθνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, μειώνοντας συνολικά την φορολογική επιβάρυνση των πολιτών, ψηφιοποιώντας υπηρεσίες προς τους πολίτες, μειώνοντας τη γραφειοκρατία,αυξάνοντας τις επενδύσεις, δημιουργώντας ένα δικαιότερο, λιγότερα σπάταλο και αποτελεσματικότερο κράτος.Η Κυβέρνηση του κατάφερε, υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες, εν μέσω της μεγαλύτερης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, να κρατήσει την ελληνική οικονομία ζωντανή και την κοινωνία όρθια.

Ως σύγχρονος φιλελεύθερος Ευρωπαίος πολιτικός, υπερασπίστηκε τα εθνικά μας συμφέροντα, απέναντι σε απειλές και απέτρεψε με απόλυτη επιτυχία,την οργανωμένη εισβολή στον Έβρο και την μεγάλη μεταναστευτική ροή από στεριά και θάλασσα. Κατέστη ισότιμος συνομιλητής των εταίρων μας, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία και το κύρος της Ελλάδος. Σύναψε ιστορικές συμφωνίες, εξασφαλίζοντας αμυντικά και οικονομικά οφέλη για τη χώρα. Στις φυσικές καταστροφές, παρόν πάντα ο ίδιος, κινητοποίησε σύσσωμο τον κρατικό μηχανισμό, που αντέδρασε με πρωτόγνωρη αμεσότητα και ταχύτητα.

Η παλαιότερη πορεία του πολιτικού συστήματος, είχε απογοητεύσει τους πολίτες και δικαιολογημένα, ήταν δύσπιστοι απέναντι τόσο στο ίδιο το σύστημα όσο και στο πολιτικό προσωπικό που το υπηρετούσε. Ο Πρωθυπουργός κατάφερε να επαναφέρει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στη Κοινωνία. Απέδειξε, με τον τρόπο που διαχειρίζεται την διακυβέρνηση, ότι η ΝΔ είναι πραγματικά το μοναδικό λαϊκό κόμμα στη πατρίδα μας, στηρίζοντας στη πράξη και όχι στα λόγια, τους πολίτες. Παρά τις αντιξοότητες, αργά μεν λόγω της πανδημίας αλλά σταθερά, επαναφέρειτον παραγωγικό ιστό της χώρας, που έτεινε να εξαφανιστεί, από την υπερ-φορολόγηση της καταστροφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Γνήσιος πολέμιος της κρατικοδίαιτης διαπλοκής, στήριξε τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις, δημιούργησε δεκάδες νέες χιλιάδες θέσεις εργασίας, 50.000 θέσεις μέσα στη διετία και προβλέπονται 86.000 νέες θέσεις εντός του 2022, προσέλκυσε στρατηγικούς και εγχώριους επενδυτές, δημιουργώντας νέα επιχειρηματικότητα, τονώνοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Εφαρμόζοντας ένα άρτια κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα, αποδεικνύει κάθε μέρα, ότι κανένας στόχος, όσο και δύσκολος αν φαντάζει, δεν είναι ακατόρθωτός, αρκεί η προσπάθεια να είναι σοβαρή και συλλογική. ΗΚοινωνία μας, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αισθάνεται ότι η Κυβέρνηση είναι δίπλα της και την υπηρετεί πραγματικά.

Εμπιστεύεται τον Πρωθυπουργό και αναγνωρίζει την προσπάθεια και τα επιτεύγματα και συμβάλλει, ώστε από κοινού,να μετατρέψουμε το όραμα σε πραγματικότητα. Γνωρίζει πια, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανήκει στην κατηγορία των πολιτικάντηδων, που έχουν στραμμένο το βλέμμα στις επόμενες εκλογές, αλλά συγκαταλέγεται σε εκείνους τους ηγέτες, που το βλέμμα τους είναι στραμμένο στις επόμενες γενιές.

Ασημίνα Σκόνδρα

Βουλευτής Ν. Καρδίτσας – Νέα Δημοκρατία




Total
0
Shares
Previous Article
Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λάρισα: Κανονικά η κυκλοφορία στον κόμβο Αμπελακίων που διεκόπη το πρωί λόγω κατολίσθησης βράχων

Next Article
Συνεχίζονται τα rapid tests στη Θεσσαλία - Τα σημερινά αποτελέσματα Τετάρτη 10.08.22 - Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία Παρασκευή 14/1 - Καταγράφηκαν 291 θετικά κρούσματα covid19

Related Posts