Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: Η ΝΔ είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει»

Η ΝΔ είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει»

Δήλωση της Ασημίνας Σκόνδρα για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου

Η ατυχής εξέλιξη στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΝΔ, το τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε, η καθυστέρηση στην ενημέρωση των κατά τόπους Εφορευτικών Επιτροπών και των μελών του κόμματος, είχε ως αποτέλεσμα, το πρωί της Κυριακής, να ταλαιπωρηθούν αρκετοί από τους συμπολίτες μας.

Ως πρ. Βουλευτής και στέλεχος της παράταξης, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν, αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση που τους πλήγωσε.

Να ζητήσω επίσης συγνώμη, από τους Προέδρους και τα μέλη των κατά τόπους Εφορευτικών Επιτροπών του Νομού και από όλους τους εθελοντές, που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στη διαδικασία.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρχε δόλος, στέκομαι στο ότι το πρόβλημα που προέκυψε ήταν καθαρά τεχνικό. Έστω κι έτσι όμως, διαφαίνεται προχειρότητα και ανικανότητα από την ΚΕΦΕ, η οποία είναι η απολύτως αρμόδια επιτροπή, για την διεξαγωγή της εκλογής Προέδρου.

Ο σκοπός άλλωστε που ιδρύθηκε η ΚΕΦΕ, ήτοι Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ήταν ακριβώς αυτός και ενεργοποιείται, όταν προκύπτει ανάλογη διαδικασία, όπως ορίζεται στο καταστατικό μας, το οποίο ψηφίσαμε στο Ζ’ συνέδριο του κόμματός μας.

Θεωρώ λοιπόν, ότι ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΚΕΦΕ, πρέπει να δείξουν την ανάλογη παρρησία και ευθιξία και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αυτό που προέχει, πάνω και πέρα απ’ όλα, είναι η ενότητα και η ομοψυχία στη Νέα Δημοκρατία. Η παράταξή μας, είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, αλλά και πολύ χρήσιμη για τη Χώρα, τη στιγμή που τα πάντα γύρω μας καταρρέουν.

Αυτή την ενότητα, θα την εγγυηθούν τα ιστορικά στελέχη του κόμματος, αλλά και η βάση που τη στηρίζει τόσα χρόνια.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν, να διαλύσει, να τεμαχίσει και να διασπάσει τη Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα μας είναι ζωντανό, δυνατό, θα ξεπεράσει το όποιο τεχνικό πρόβλημα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχουμε την ψηφοφορία για το νέο Πρόεδρο. Μια διαδικασία, που θα τιμά τη Δημοκρατία, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία.




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημέρωση των παραγωγών της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου

Next Article

Συναντήσεις με Κατρούγκαλο και Χαρίτση σήμερα στην Αθήνα για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας