Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: «η Ν.Δ. στηρίζει την επιχειρηματικότητα και την επενδυτική πρωτοβουλία»

skondra asimina eve 1

 

Συνάντηση με τις Διοικήσεις του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας και του Εμπορικού Συλλόγου πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ασημίνα Σκόνδρα και οι συζητήσεις που είχε μαζί τους εξελίχθηκαν σε ένα ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο.

 Η κ. Σκόνδρα, λόγω του ότι βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια κοντά στον εμποροβιοτεχνικό κόσμο της περιοχής, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βιώνει μαζί τους τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους.

Προβλήματα που επικεντρώνονται κυρίως στην υψηλή φορολογία, στη μειωμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, στην πολυνομία, στις επιτελικές αποφάσεις που πολλές φορές είναι ανεφάρμοστες επί του πρακτέου και στο βασικό πρόβλημα της έλλειψης ρευστότητας.

Η κ. Σκόνδρα δεσμεύτηκε ότι θα στέκεται δίπλα τους αρωγός στην προσπάθεια για λύση στα χρόνια προβλήματά τους και θα συμβάλει τα μέγιστα, όχι μόνο  για την στην στήριξη της τοπικής αγοράς, αλλά και για την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Σημείωσε δε, ότι υπάρχει ανάγκη προστασίας και ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, καθώς σε αυτές στηρίζεται η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας, όχι μόνο στην Καρδίτσα, αλλά και γενικότερα σε όλη τη χώρα

Υπογράμμισε ακόμα ότι η στήριξη της επιχειρηματικότητας, είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία. «Η  ΝΔ είναι το κόμμα που πιστεύει ότι η ανάπτυξη έρχεται από την επιχειρηματικότητα, μικρή ή μεγάλη, γι’ αυτό και μειώνουμε τους φόρους:

-Με επενδύσεις, που θα φέρουν περίπου 120.000 νέες και καλά πληρωμένες δουλειές

-Με μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% και τα μερίσματα από το 10% στο 5%.

-Με κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων

-Με απλοποίηση των αδειοδοτήσεων και καθιέρωση της ηλεκτρονικής υπογραφής και  επίσπευσης  της εκδίκαση των προσφυγών για επενδύσεις, σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων.

-Με αποκατάσταση της ρευστότητας μέσω της μείωσης των επιτοκίων δανεισμού του κράτους, με την αντιμετώπιση  των «κόκκινων δανείων».

-Με αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου. Και με την –πλήρη- υλοποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

-Λιγότεροι φόροι και μεγαλύτερο εισόδημα.

-Δικαιότερη φορολογία για όλους




Total
0
Shares
Previous Article
kouloktsis2

Μήνυμα νίκης για τη Ν.Δ. και τον Σωτήρη Κουλοκτσή έστειλε ο Παλαμάς

Next Article
tsiaras mataragka

O Κώστας Τσιάρας από την ιστορική Ματαράγκα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ασύμφορη την καλλιέργεια της γης»