Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς την Αγία Παρασκευή Αγναντερού

Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Αγία Παρασκευή του Αγναντερού προχώρησε η ανάδοχος εταιρεία του Ε65 υλοποιώντας έτσι τη δέσμευσή της προς το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γεώργιο Κωτσό και τους τοπικούς παράγοντες του χωριού.

Εδώ να σημειώσουμε πως ο δρόμος προς το εξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής παρουσίαζε μεγάλα προβλήματα στο οδόστρωμά του λόγω της χρήσης που έκαναν τα βαρέα φορτηγά της εταιρείας. Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που έχει ο Δήμος Μουζακίου με την ανάδοχο εταιρεία της κατασκευής του οδικού άξονα Ε65 ζητήθηκε από το Δήμαρχο κ. Κωτσό η αποκατάσταση του οδοστρώματος, αίτημα που έγινε δεκτό και πλέον η δέσμευση υλοποιήθηκε.

«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ανταπόκριση της αναδόχου εταιρείας στο καθολικό αίτημα των κατοίκων και των φορέων του Αγναντερού για ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Αγία Παρασκευή. Είναι γεγονός ότι η συνεργασία μας με την εν λόγω εταιρεία είναι άριστη και ως Δήμος βοηθήσαμε τα μέγιστα να ξεπεραστούν προβλήματα ιδιοκτησιών προκειμένου το έργο του Ε65 να προχωρά γρήγορα. Εδώ να σημειώσω πως καθοριστική ήταν η συμβολή των δύο δημοτικών συμβούλων του χωριού κ.κ. Τζιβέλη και Πάντου, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Τσαφίτσα και του προέδρου του ΤΟΕΒ κ. Χριστοφόρου στις επαφές που είχαμε με τον ανάδοχο εταιρεία» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Από το γραφείο τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Επιθεωρήσεις Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων

Next Article

Η Ακολουθία των χαιρετισμών στην Παναγία Βασίλισσα