Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου της Τ.Κ. Αμπελικού

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του μεγαλύτερου τμήματος

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του μεγαλύτερου τμήματος του κεντρικού δρόμου στην Τοπική Κοινότητα Αμπελικού του Δήμου Καρδίτσας. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Ξυλομένος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο, μαζί με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αμπελικού κ. Αν. Αθανασίου.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου  “Συντηρήσεις και βελτιώσεις υποδομών Δ.Ε. Ιτάμου και Καλλιφωνίου έτους 2017” προϋπολογισμού 390.000€.

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση, αλλά και τη βελτίωση και αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων πεζοδρομίων, πεζοδρόμων και δρόμων στις Τοπικές Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ιτάμου και Καλλιφωνίυ σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε κατ’ εντολή του Δημάρχου η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, αφού κατέγραψε τις αναγκαίες παρεμβάσεις σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από ΣΑΤΑ του 2017 και ίδια έσοδα του Δήμου και η χρονική προθεσμία περαίωσής του είναι 12 μήνες.

Σημειώνεται οτι η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης του κεντρικού δρόμου της Τ.Κ. Αμπελικού  εντασσεται σε εργολαβία που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.




Total
0
Shares
Previous Article

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το πρόγραμμα "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ."

Next Article

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών