Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασφαλτόστρωση στην Ε.Ο Καρδίτσα – Μουζάκι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

asfaltostrosi karditsa Mouzaki

Ασφαλτόστρωση στην Ε.Ο Καρδίτσα – Μουζάκι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητά της πραγματοποιεί η Π.Ε Καρδίτσας.

Το έργο της  ασφαλτόστρωσης στην Ε.Ο Καρδίτσας – Μουζακίου στο ύψος της Τ.Κ Καππά επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος με την αντιδήμαρχο του δήμου Μουζακίου κα Λίνα Αγγελάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται εδώ είναι τμήμα ενός ευρύτερου έργου που αφορά στην αποκατάσταση του οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας της Π.Ε Καρδίτσας και που υλοποιεί η τελευταία σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και  τη Δ/νση Τεχνικών Έργων. Το συγκεκριμένο έργο είναι προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ και  περιλαμβάνει ανάλογες παρεμβάσεις στις Ε.Ο Καρδίτσα – Λάρισα και Καρδίτσα – Ν. Μοναστήρι καθώς και στο οδικό κύκλωμα Λίμνης Πλαστήρα και Ανατολικής και Δυτικής Αργιθέας. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας θα γίνει η διαγράμμιση του οδοστρώματος και η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης. Αναδεικνύεται έτσι όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει μια από τις βασικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού: οδική ασφάλεια και ταχύτητα στις μεταφορές, βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

asfaltostrosi karditsa Mouzaki1




Total
0
Shares
Previous Article
«Η Οδύσσεια του Βάση» το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία της συνοικίας Αγ. Νικολάου στην Καρδίτσα

«Η Οδύσσεια του Βάση» το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία της συνοικίας Αγ. Νικολάου στην Καρδίτσα

Next Article
dimotiko simvoulio 31.8.2021

Δείτε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου που έγινε την Τρίτη 31/8/2021 (VIDEO)

Related Posts