Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άσφαλτος στη Στρ. Σαράφη και νέα έργα στη λαϊκή αγορά από τον Δήμο Τρικκαίων

Άσφαλτος στη Στρ. Σαράφη και νέα έργα στη λαϊκή αγορά από τον Δήμο Τρικκαίων

Άσφαλτος στη Στρ. Σαράφη και νέα έργα στη λαϊκή αγορά από τον Δήμο Τρικκαίων

Με έργα υποδέχεται ο Δήμος Τρικκαίων τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές με την επιστροφή τους από τις διακοπές. Τα έργα εκτελούνται στην πόλη των Τρικάλων, από το πλαίσιο έργων που έχουν ήδη ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα ή χρηματοδοτούνται από το ταμείο του Δήμου.
Σε πρώτη φάση, ξεκινούν:

  1. Ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με πρώτη, την οδό στρατηγού Στέφανου Σαράφη
  2. Δεύτερη φάση των έργων για τη λαϊκή αγορά

Τα δύο έργα με περίπου 900.000€ δίνουν νέα όψη στην πόλη. Οι μεν οδηγοί θα διέρχονται από έναν κανονικό, πλέον κεντρικό δρόμο, οι δε καταναλωτές και παραγωγοί θα δουν σταδιακά τη νέα όψη του κέντρου της πόλης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αυτά τα έργα, πάντως, προβλέπουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020:

  1. Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην οδό Στρατηγού Σαράφη, από την οδό Νέλσωνος μέχρι το μαιευτήριο, από τη δεξιά πλευρά (κατυεύθυνση προς κεντρική πλατεία)
  2. Μόλις ολοκληρωθούν τα έργα, η στάση και η στάθμευση δεν θα επιτρέπεται από την απέναντι πλευρά. Για την ακριβή ημερομηνία, θα εκδοθεί νέο δελτίο Τύπου
  3. Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην οδό Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, από την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη. Επιτρέπεται ΜΟΝΟ η διέλευση οχημάτων.
  4. Όταν τα έργα ολοκληρωθούν σε αυτό το τμήμα, θα ακολουθήσει σταδιακά το κλείσιμο των υπόλοπιπων τμημάτων, κάτι που θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο Τύπου.

Ο Δήμος Τρικκαίων παρακαλεί τους οδηγούς, τους καταστηματάρχες, τους πολίτες, να βοηθούν το έργο των συνεργείων και να μη σταθμεύουν στα συγκεκριμένα σημεία, προκειμένου τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Η πόλη αποκτά νέα όψη, η λαϊκή αγορά νέα μορφή, η ασφαλτόστρωση ξεκινά σε πλήθος δρόμων με συγκεκριμένο προγραμματισμό, ώστε να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών σε μια σύγχρονη πόλη.




Total
0
Shares
Previous Article
Την Τετάρτη το «Opera Gala Δημητρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

Την Τετάρτη το «Opera Gala Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

Next Article
Καρδίτσα: Προχωρούν οι προετοιμασίες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Καρδίτσα: Προχωρούν οι προετοιμασίες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας