Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασ. Σκόνδρα: Μας κόστισε ακριβά…αλλά μάθαμε

Να λοιπόν ποια είναι η αριστερά.

Η εκπαίδευση στοίχησε, αλλά τουλάχιστον μάθαμε.

Η καθημερινή πρακτική εξάσκηση και η παρακολούθηση των συνεχών ειδικών μαθημάτων σε όλους τους τομείς, δεν άφησε κενά και απορίες σε κανέναν μας.

Στην οικονομία, τα «χρυσά κουτάλια» με τα οποία θα τρώγαμε, όπως έταζε ο Τσίπρας, έγιναν επιδόματα και συσσίτια.

Η «περήφανη διαπραγμάτευση» και το «σκίσιμο των μνημονίων», έγιναν 100 δις νέο χρέος και άλλα τόσα διαφυγόντα εμπορικά και επιχειρηματικά κέρδη.

Έγιναν συν δύο αχρείαστα μνημόνια, πλειστηριασμοί, υπερφορολόγηση, επιπλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανεργία και μειωμένη απασχόληση.

Στην εξωτερική πολιτική, οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη και η χώρα πληγώνεται ανεπανόρθωτα.

Την ασφάλεια, την έχουν αναλάβει οι «Ρουβίκωνες». Οι πολίτες φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους και μέσα στα σπίτια τους, πρέπει να προσποιούνται ότι κοιμούνται.

Τα Πανεπιστήμια κατάντησαν άνδρα αναρχίας και ανομίας. Ακαδημαϊκοί και σπουδαστές κινδυνεύουν και η ανησυχία των γονέων ξεπερνάει το «κόκκινο».

Ο Δημόσιος Τομέας διογκώνεται επικίνδυνα με συμβασιούχους που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χρησιμοποιήσει ως «ομήρους» και δημοσίους λειτουργούς, με ικανό αριθμό κομματικών ενσήμων, ώστε να πάρουν και την εξουσία, όπως είπε και η Περιστέρα.

Στο βωμό της άλωσης του κράτους, καταστρατηγούν και απαξιώνουν τους θεσμούς, με ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και θρασύτατες απειλές Υπουργών, ότι για να κερδίσουν εκ νέου τις εκλογές, πρέπει να φυλακίσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Επιδιώκουν με κάθε τρόπο, να χειραγωγήσουν τα ΜΜΕ και μετατρέπουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, σε κομματικό  φερέφωνο.

Να λοιπόν ποια είναι η αριστερά.

Χρόνια τώρα είχαν καταφέρει να περάσουν στη συνείδηση του κόσμου, ότι είναι η προσωποποίηση του ανθρωπισμού, της ευαισθησίας και της ηθικής.

Το παραμύθι τους όμως τελείωσε στη Μόρια, στο Μάτι και στη Μάνδρα.

Στο δε ηθικό πλεονέκτημα με το οποίο θα μας «τρέλαιναν στη νομιμότητα» απαντούν τα κραυγαλέα σκάνδαλα, από μια  μακροσκελή λίστα.

 Ας θυμηθούμε:

  • Τις αλληλοκατηγορίες Υπουργών για διακίνηση 48 εκ. ευρώ, χορηγία παγκόσμιου οικονομικού παράγοντα, ώστε να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων, όπως και υπαινιγμούς για εμπλοκή ιδιωτικών εταιρειών, στην χορήγηση βίζας από το Υπ.Εξωτερικών.
  • Την περίεργη εξαγορά της ζημιογόνου Σκοπιανής εταιρείας ενέργειας 4.8 εκ. ευρώ, ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ζάεφ, από τη ΔΕΗ.
  • Τα όσα ακούστηκαν για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Καμμένος, αλλά ο Τσίπρας έκλεισε βεβιασμένα την υπόθεση.
  • Την επέκταση της σύμβασης μέχρι το 2046 του αεροδρομίου Βενιζέλος, με συμφωνία 600 εκ. από την κυβέρνηση Συριζανελ, προκαλώντας την αντίδραση της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Κομισιόν που αφού παρενέβη, έφτασε  στο ποσόν των 1.400.000.000 ευρώ. Δηλαδή 800 εκ επιπλέον, που γεννά το ερώτημα, άραγε τι θα γινόταν τα εκατομμύρια αυτά;
  • Τη διαχείριση του 1,6 δις ευρώ για το μεταναστευτικό, για το οποίο ήδη η χώρα ελέγχεται.
  • Η αλλαγή εκ των υστέρων, των όρων διαγωνισμού εις βάρος του ελληνικού δημοσίου και υπέρ ιδιώτη πλειοδότη, με την οποία μείωναν το αντίτιμο της εφ΄άπαξ πληρωμής, από 20 εκ. σε 10 εκ. ευρώ.
  • Την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος στην ΕΡΤ, που καταγγέλλουν τα ίδια τα  διορισμένα από την κυβέρνηση στελέχη.

Και η λίστα συνεχίζεται…… Αλλά στο θράσος και στον κυνισμό των Συριζανελ δεν υπάρχουν όρια. Η μόνη επιδίωξή τους είναι, πώς θα λασπολογήσουν με κατασκευασμένα σκάνδαλα κατά των πολιτικών τους αντιπάλων. Η λέξη ντροπή έχει χάσει πια την σημασία της …..

Ότι και να κάνουν όμως, η ώρα της κρίσης πλησιάζει και οι πολίτες τώρα ξέρουν ποια είναι και η πρώτη και η δεύτερη φορά αριστερά και τρίτη πια δεν έχει.

Στράφηκαν οριστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που εγγυάται την πρόοδο, την νομιμότητα, την δικαιοσύνη και την ελπίδα για το μέλλον.

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδα για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά

Next Article

Χρυσούλα Κατσαβριά: “Ο Βασίλης Μπρακατσούλας συνομίλησε με την ιστορία”