ΑΣ. ΣΚΟΝΔΡΑ: Κοινωνική πολιτική για όλους και την επόμενη τετραετία

Share

ΑΣ. ΣΚΟΝΔΡΑ: Κοινωνική πολιτική για όλους και την επόμενη τετραετία

Ζεστό και φιλικό κλίμα συναντά στις επισκέψεις της στα χωριά και στις επαφές της με τους πολίτες η Ασημίνα Σκόνδρα, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό μας με την Νέα Δημοκρατία.

Τις προηγούμενες ημέρες περιόδευσε σε Αγιοπηγή, Ζαΐμι, Καλλιφώνι, Παλιούρι, Ρούσσο, Χάρμα, Ελληνόπυργο, Κάππα, Πύργο Ιθώμης και Άγιο Ακάκιο

Οι συζητήσεις επικεντρώνονται γύρω από τα όσα τους απασχολούν, αλλά και για το θετικό αποτύπωμα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια και τους κατοίκους της.

Η κοινοβουλευτική θητεία που έληξε προχθές ήταν η δεύτερη θητεία της Ασημίνας Σκόνδρα, ως Βουλευτή Καρδίτσας, στο ελληνικό κοινοβούλιο. Μέσα από τις πολυάριθμες συμμετοχές της στις κοινοβουλευτικές επιτροπές αλλά και με νομοθετικές και ρυθμιστικές πρωτοβουλίες που προώθησε, η κ. Σκόνδρα έδωσε πολλές και ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που απασχόλησαν τον Νομό μας, όπως και διάφορες κοινωνικές και εργασιακές ομάδες.

«Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά, γιατί άλλωστε ποτέ δεν το κρύψαμε, ότι κάθε μέρα, προσπαθούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Σε 4 χρόνια, παρά τις δυσκολίες, έγιναν πολλά. Όμως, μένουν να γίνουν πολλά περισσότερα. Στόχος της επόμενης διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η συνέχιση της ανάπτυξης και της προόδου, ώστε η χώρα μας να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο. Να γίνει ένα  σύγχρονο και αποτελεσματικό ευρωπαϊκό κράτος, απαλλαγμένοαπό κάθε κακή πρακτική του παρελθόντος.», τόνισε, μεταξύ άλλων,  στις ομιλίες της η Ασ. Σκόνδρα.

Συνέχισε, αναφέροντας συγκεκριμένες πολιτικές που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία για να επιτύχει τους στόχους και της επιδιώξεις της για την Ελλάδα. «Οι διαδοχικές -τρεις- αυξήσεις μισθών σε τέσσερα χρόνια, οι επιπλέον 300.000 θέσεις εργασίας, η αύξηση της τάξης του 8,5% στις συντάξεις, τα έργα αξίας 3,5 δις ευρώ που έχουν υπογραφεί και εκτελούνται, είναι μόνο ελάχιστα από τα βήματα που κάναμε για να διορθώσουμε τα δομικά προβλήματα που απέκτησε η Ελλάδα την τετραετία 2015 – 2019, από την πολιτική ολιγωρίας του κ. Τσίπρα και των συντρόφων του. Η συντριπτική πλειονότητα των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν μέτρα οριζόντια, που αφορούσαν όλους τους πολίτες και απαντούσαν στο μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών τους.

Παρά τα θετικά βήματα, οι μισθοί στη χώρα μας παραμένουν ακόμη χαμηλοί. Η δημόσια υγεία, οι δομές του κράτους, το μεταναστευτικό, είναι ζητήματα που πρέπει να βελτιωθούν. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί, οφείλουμε να φροντίσουμε ακόμα περισσότερο τους νέους, αλλά και όσους πάσχουν.  Αυτές, ακριβώς, θα είναι οι προτεραιότητές στη νέα μας θητεία.

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο 2023 – 2027, το οποίο είναι δομημένο με επίκεντρο τον πολίτη, την ευημερία και την πρόοδο του. Όπως τέσσερα χρόνια δεν έλειψε κανείς από τον σχεδιασμό και την κυβερνητική μέριμνα, έτσι και τώρα, αν οι συμπολίτες μας,  μας εμπιστευθούν  εκ νέου, την εντολή αυτή, θα την μετατρέψουμε σε πράξεις, προς όφελος όλων.

Προσωπικά, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ζεστή σας αγκαλιά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα παρούσα για όσα ζητήματα απασχολούν την Καρδίτσα και τους συμπολίτες μου.

Σταθερά, Τολμηρά και Μπροστά!»

Πρόγραμμα επισκέψεων της Ασημίνας Σκόνδρα 

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 η  υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα θα επισκεφθεί τις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας: 

ΩΡΑ 18.00 ΝΕΡΑΪΔΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΙΚ. ΚΑΡΑΜΕΤΟΥ

ΩΡΑ 18.30 ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΡΑ 19.15 ΜΟΛΟΧΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΗΛ. ΖΥΓΟΥΡΗ

ΩΡΑ 20.00 ΑΠΙΔΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΧΑΡ. ΣΚΡΕΚΟΥ

ΩΡΑ 20.45 ΔΑΦΝΟΣΠΗΛΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΩΝ. ΘΕΟΥ


Πολιτικό Γραφείο

Καραϊσκάκη 10, 2ος όροφος

Τηλ: 24410 77590- 3

mail: [email protected]

Δείτε επίσης