Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο Ε65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Ε65 λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων - Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1 Έχοντας υπόψη:
α. Τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 52 του Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 48 παρ. 9 του Ν.4313/2014.
β. Τις διατάξεις του Π.Δ.208/2001 (Α-164) «Αναδιάρθρωση, σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών Τροχαίας Ελληνικής Αστυνομίας»
γ. Την υπ’ αριθμ. 37 ΙΕ/2024 από 08-02-2024 Απόφασή μας.
στ. Την υπ’ αριθμ. 5425/24/278329 από 08-02-2024 αναφορά του Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Σήμερα, Πέμπτη (08/02/2024), από ώρα 16:30 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ορίζονται στην (γ) σχετική, ένεκα των αγροτικών κινητοποιήσεων, ως ακολούθως: άρση της εκτροπής στον κόμβο Σοφάδων και στον κόμβο Προαστίου και την συνέχεια του αποκλεισμού εισόδου-εξόδου του Α/Κ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, αμφίπλευρα.
2. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η είσοδος και έξοδος των οχημάτων που προορίζονταν για τον κόμβο Καρδίτσας θα διεξάγεται από τις επόμενες ή προηγούμενες εισόδους και εξόδους του Αυτοκινητόδρομου Ε65 (ανάλογα με την κατεύθυνση κυκλοφορίας).
3. Οι Δ.Α. Φθιώτιδας και Τρικάλων παρακαλούνται για την έκδοση τυχόν απαιτούμενων Αποφάσεων απαγόρευσης κυκλοφορίας στην περιοχή ευθύνης τους, καθώς και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων στα σημεία εκτροπής της κυκλοφορίας.
4. Το Τ.Τ. Αυτοκινητόδρομων Καρδίτσας παρακαλείται για τη λήψη επιβαλλόμενων μέτρων αρμοδιότητάς του.
5. Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο μέχρι την έκδοση νεότερης Απόφασής μας, όταν εκλείψουν οι έκτακτοι λόγοι ισχύος της.
6. Οι προϊστάμενές μας Υπηρεσίες, καθώς και οι λοιπές Υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούνται για την ενημέρωσή τους.
7. Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/1999 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Καρδίτσα, 08 Φεβρουαρίου 2024

-Ο-
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Στυλιανός ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Ο Αγώνας των Αγροτών είναι και δικός μας Αγώνας Ψήφισμα του ΔΣ του Επιμελητήριου Καρδίτσας για συμπαράσταση στους Αγρότες - Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο Ε65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων - Συγκέντρωση με τα τρακτέρ στη Λάρισα την Παρασκευή 9/2

Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Ο Αγώνας των Αγροτών είναι και δικός μας Αγώνας

Επόμενο άρθρο
tytw Larisa

Ημερίδα για την «Τυτώ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοινότητας Κοιλάδας