Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη του Π.Α.Θ.Ε.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, σήμερα Τετάρτη (01-02-2017) από ώρα 17.00΄ αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον  ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας [Χ/Θ 346+400] μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000], στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000] μέχρι τη διασταύρωση Κιλελέρ [Χ/Θ 329+400], στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εξακολουθεί να ισχύει και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

  1. Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000] προς την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας -Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000].
  1. Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της αερογέφυρας προς Λάρισα και μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου [ Χ/Θ 312+000].

Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα 2410 -683168, 2410-683169,2410-741253.




Total
0
Shares
Previous Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στον κόμβο της Νίκαιας

Next Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στη νέα Εθνική Οδό Λάρισας - Κοζάνης