Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αρνητικά όλα τα rapid tests που έγιναν σήμερα στο Δήμο Μουζακίου

mouzaki rapid test

 Ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, προχώρησε σήμερα σε ελέγχους με την μέθοδο του «Drive through», με στόχο την πρόληψη αλλά και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊου.

Όλα τα δείγματα της μαζικής δειγματοληψίας, 108 στον αριθμό, είναι αρνητικά!

Δήλωση Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη:

«Η δωρεάν μαζική λήψη ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) με τη μέθοδο του drive through, που διοργανώσαμε σήμερα ως Δημοτική αρχή σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, είχε ομολογουμένως τα πιο ενθαρρυντικά αποτελέσματα, μιας και σε συνολικό αριθμό 108 δειγμάτων που διενεργήθηκαν, όλα ήταν αρνητικά! Θέλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια τους γιατρούς, Βασίλη Γκιζλή και Νίκο Καψή και το νοσηλευτικό προσωπικό που αποτελείται από τους: Ελένη Τσιουρή, Ζαχαρούλα Τουραλιά, Αλεξάνδρα Γούλα και Στέλλα Θωμάκη.

Επίσης ενημερώθηκα πως rapid tests που έχουν γίνει τις τελευταίες 14 ημέρες στο Κέντρο Υγείας, είναι όλα αρνητικά.

Μπορεί τα σημερινά αποτελέσματα να μας χαροποιούν, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Η μάχη που δίνουμε καθημερινά με την πανδημία συνεχίζεται και μόνο με υπευθυνότητα και τήρηση των μέτρων θα βγούμε αλώβητοι ως τοπική κοινωνία και χώρα!»

Το Mouzakinews.gr βρέθηκε στη δημοτική αγορά του Μουζακίου όπου και έλαβε χώρα η συγκεκριμένη δράση και μίλησε με τον Δήμαρχο Μουζακίου Φανή Στάθη.

Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου από το Κέντρο Υγείας και τον αρμόδιο Ιατρό κ. Γκιζλή, για τα rapid tests που διενεργήθηκαν σήμερα  Πέμπτη 3/12/2020 στο Μουζάκι.

rapid test drive thru Mouzaki 3

rapid test drive thru Mouzaki 2

mouzaki rapid test23




Total
0
Shares
Previous Article
Αυξημένα αστυνομικά μέτρα στην Καρδίτσα για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Σεραφείμ

Αυξημένα αστυνομικά μέτρα στην Καρδίτσα για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Σεραφείμ

Next Article
επίδομα θέρμανσης 

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…