Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αρνητικά όλα τα rapid test στην Π.Ε Καρδίτσας

rapidtest karditsa

Αρνητικά όλα τα rapid test στην Π.Ε Καρδίτσας

Κωστής Νούσιος: ‘’Δεν εφησυχάζουμε – τηρούμε αυστηρά τα μέτρα’’

Ευχάριστα τα νέα για τα αποτελέσματα των rapid test  που διενεργήθηκαν σήμερα για τους υπαλλήλους των υπηρεσιών της Π.Ε Καρδίτσας, αφού και τα 78 δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, τα αποτελέσματα των test είναι ενθαρρυντικά, όμως σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε: ‘’Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, συνεχίζουμε την διεξαγωγή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον COVID -19, τα γνωστά rapid test. Στόχος μας η πρόληψη και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, καθώς πολλοί φορείς του ιού παραμένουν ασυμπτωματικοί. Και τα 78 δείγματα που ελήφθησαν από τους υπαλλήλους των υπηρεσιών της Π.Ε Καρδίτσας ήταν αρνητικά. Παρόλα αυτά δεν εφησυχάζουμε, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες το ιικό φορτίο και ο δείκτης μεταδοτικότητας του ιού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση προς όλους να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας, ατομικής υγιεινής, περιορισμού των μετακινήσεων και τήρησης των αποστάσεων. Ως Π.Ε Καρδίτσας θα συνεχίσουμε τη διαδικασία διεξαγωγής των rapid test, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού. Χρειάζεται να επιδείξουμε όλοι σοβαρότητα και υπευθυνότητα, εν αναμονή και του εμβολίου στη χώρα μας. Αυτή άλλωστε ήταν και η στάση του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία. Στάση ευθύνης και συντονισμένης δράσης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού’’.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
agorastos kostas perifereia 17

Δημοπρατείται η προμήθεια και εγκατάσταση των έξι νέων Σταθμών Μέτρησης της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Επόμενο άρθρο
karagiannis elga doukas

Σύσκεψη Ν. Καραγιάννη - Ν. Δούκα με τις επιτροπές εκτίμησης ζημιών αγροτικών εκμεταλλεύσεων