Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αριστοτέλης Σπάνιας: Κάλπη αυτοδυναμίας

Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ν. Καρδίτσας Αριστοτέλη Σπάνια - Αναγκαιότητα. Η εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας για την δημιουργία ενός κράτους με κέντρο τον πολίτη

Αριστοτέλης Σπάνιας: Κάλπη αυτοδυναμίας

Η κάλπη στις 21/05/2023 μίλησε δίνοντας μια αποστομωτική απάντηση στην απλή αναλογική και ένα ισχυρό μήνυμα αυτοδυναμίας για την ΝΔ. Οι Έλληνες πολίτες κάθε ηλικίας πρόσφεραν με την ψήφο τους ένα μεγαλειώδες προβάδισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το έργο των τελευταίων 4 ετών, που παρείχε σταθερότητα, ανάπτυξη και ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα.

Η τελευταία τετραετία αποδείχτηκε ιδιαιτέρως δύσκολη όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Διεθνείς κρίσεις, πόλεμοι, πανδημία και φυσικές καταστροφές, αποτελούν μόνο κάποιες από τις δυσκολίες τις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη καλέστηκε να αντιμετωπίσει. Παρά τις  αντίξοες συνθήκες και τα διλλήματα, κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις και έκανε πράξη τις αρχικές της δεσμεύσεις, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη που εγγυάται το μέλλον της χώρας, σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Οι πολίτες απέδειξαν με την ψήφο τους ότι στέκονται στο   πλευρό της κυβέρνησης αυτής που θα συνεχίσει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων για καλύτερους μισθούς, περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερη δημόσια υγεία και κοινωνική  αλληλεγγύη.

Οι Έλληνες χρειάζονται μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα μπορεί να τους εμπνεύσει και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η χώρα να αποτελέσει συνώνυμο της οικονομικής σταθερότητας, της δικαιοσύνης και της ισονομίας.

Η άποψη πως πρέπει να ψηφίσουμε στις 25/6 για αντιπολίτευση, συντηρώντας ένα κλίμα τοξικότητας και μηδενισμού, δεν αφορά τους Έλληνες. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να αποκτήσουμε μια αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας.

Στις 25/6 δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. Η χώρα δεν χρειάζεται πειραματισμούς και αβέβαιες κυβερνητικές συμμαχίες με εύθραυστους συσχετισμούς, που αποτελούν προϊόν κομματικών συμβιβασμών.

Αντιθέτως, είναι αναγκαίο να εμπεδωθεί από όλους και όλες ότι οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις γίνονται από μεγάλες πλειοψηφίες και πραγματοποιούνται από αυτοδύναμες ισχυρές κυβερνήσεις.

Η παγίδα της απλής αναλογικής γύρισε μπούμερανκ στους εμπνευστές της, λαμβάνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση από τον ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες θέλουν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που μπορεί να τους εμπνεύσει και να δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει μια χώρα που θα είναι δίπλα στους νέους μας, δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και θα δώσει μια καλύτερη ζωή στα παιδιά μας.

Για την ΝΔ και τον  Κυριάκο Μητσοτάκη  δεν υπάρχουν  αόρατες κοινωνικές  ομάδες, υπάρχει δικαιοσύνη, και ισονομία, για όλους!




Total
0
Shares
Previous Article
Tsiaras Likourentzos

Κώστας Τσιάρας: θα δοθούν αποζημιώσεις σε όλες τις καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιά, από τις έντονες βροχοπτώσεις 

Next Article
psekasmoi kounoupia

Δήμος Καρδίτσας: Ψεκασμοί για την καταπολέμηση κουνουπιών

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…