Αρχίζουν τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου και στην Δημοτική Φιλαρμονική

wdeio filarmoniki mouzaki filladio 1

Αρχίζουν τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου και στην Δημοτική Φιλαρμονική

Το Δημοτικό Ωδείο, ένα αναγνωρισμένο από το κράτος μουσικό εκπαιδευτήριο σύμφωνα με το ΦΕΚ 1818/Β/2-9-09, συνεχίζει με συνέπεια και επιμονή την μακρόχρονα επιτυχημένη του πορεία και φέτος. Έτσι λοιπόν ξεκινούν τα μαθήματα των παλιών και νέων μαθητών από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο κτήριο του Δημοτικού Ωδείου που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατά τις απογευματινές ώρες 16:00-19:00 ενώ για πληροφορίες απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2445042850 – 6949550205.

Μέσα σε ένα δημιουργικό κλίμα, μεταδίδεται η μουσική γνώση, στους τομείς της Κλασικής, της Παραδοσιακής, της Λαϊκής καθώς και της Σύγχρονης μουσικής.

Το δυναμικό που στελεχώνει το Δ.Ω.Μ είναι μια ομάδα πτυχιούχων και διπλωματούχων καθηγητών με πολυετή εμπειρία στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Σε επαγγελματικό προσανατολισμό εκπαιδεύει δασκάλους μουσικής, σολίστες οργάνων – φωνής, μέλη ορχήστρας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

  • Το Ωδείο συμβάλλει διαρκώς στην ανύψωση του επιπέδου της πολιτιστικής ζωής στο Μουζάκι και την ευρύτερη περιοχή.
  • Παρουσιάζει κάθε χρόνο μαθητικές επιδείξεις με μικρούς και μεγάλους μαθητές, συναυλίες καθηγητών, ρεσιτάλ, σεμινάρια επιμόρφωσης μαθητών και καθηγητών.

Διοργανώνει εκπαιδευτικές εκδρομές και καλεί χορωδίες, συμφωνικές ορχήστρες, μπάντες – ορχήστρες και σολίστες διαφόρων μουσικών ειδών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό

wdeio filarmoniki mouzaki fuilladioTotal
6
Shares