Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αρχίζουν ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στη Δρακότρυπα από το Δήμο Μουζακίου

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Αρχίζουν ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στη Δρακότρυπα από το Δήμο Μουζακίου

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Δ. Μουζακίου, από το Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη και την ανάδοχο εργολήπτρια κ. Μάρθα Δαλαμάγκα, σύμβαση εκτέλεσης εργασιών ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων στην Τοπική Κοινότητα Δρακότρυπας.

Παρούσα στην υπογραφή της σύμβασης ήταν το επιστημονικό στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και επιβλέπουσα κ. Ράνια Πάτρα.

Ειδικότερα, προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης των οδικών υποδομών στην Τοπική Κοινότητα Δρακότρυπας επί τμημάτων τα οποία είτε είναι ασφαλτοστρωμένα και τριμεντοστρωμένα, είτε επί χωματόδρομων που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τον κυκλώνα «Ιανό».

Ο συνολικός προϋπολογισμός των παρεμβάσεων ανέρχεται στο ποσό των 100.000 Ευρώ, χρήματα που προέρχονται από ανταποδοτικά έσοδα του Δήμου Μουζακίου.

Αναλυτικά, οι προβλεπόμενες εργασίες ανά θέση είναι οι ακόλουθες:

  • Θέση «Άγιος Ιωάννης»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 400 μέτρων και πλάτος 3,50 μέτρων.
  • Θέση «Δημοτικό σχολείο προς «Νικαγιά»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 250 μέτρων, πλάτους από 3,50 μέτρων.
  • Θέση «Προς Χαρίση»: Εργασίες κατασκευής τσιμεντόστρωσης από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πάχους 0,17 μέτρων, μήκους 40,00 μέτρων, πλάτους 3,50 μέτρων, οπλισμένη με δομικό πλέγμα Β500C οπής 0,10Χ0,10 μέτρα.
  • Θέση «Σπάθες»: Εργασίες κατασκευής τσιμεντόστρωσης από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πάχους 0,17 μέτρων, μήκους 200,00 μέτρων, πλάτους 3,20 μέτρων, οπλισμένη με δομικό πλέγμα Β500C οπής 0,10Χ0,10 μέτρα.
  • Θέση «προς Μάρμαρο»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 400,00 μέτρων, πλάτους 3,50 μέτρων.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, μετά την υπογραφή της αναφερόμενης σύμβασης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Δημοτική αρχή κάνει πράξη τη δέσμευσή της μετά τον καταστροφικό κυκλώνα «Ιανό», για την αποκατάσταση των πολύ σημαντικών ζημιών που υπέστησαν οι Τοπικές Κοινότητες. Οι παρεμβάσεις που ξεκινούν στη Δρακότρυπα, αποτελούν μέρος του συνολικού τεχνικού σχεδιασμού μας ο οποίος εφαρμόζεται με γρήγορους ρυθμούς σε ολόκληρο το Δήμο Μουζακίου και απτά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά την προσπάθεια για την άμεση ανάκαμψη και την τοπική ανάπτυξη».
Total
0
Shares