Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άρχισαν οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Άρχισε και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου 2019 η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό σχολείο Καρδίτσας, για το σχολικό έτος 2019-2020.

Η διαδικασία επιλογής των μαθητριών/των θα πραγματοποιηθεί τις εργάσιμες ημέρες από 19 έως 24 Ιουνίου 2019 και θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδας.

Για την επιτυχία στη διαδικασία επιλογής δεν απαιτούνται προηγούμενες μουσικές γνώσεις ή ειδική προετοιμασία, ενώ οι υποψήφιοι αξιολογούνται αποκλειστικά ως προς την ακουστική και μουσική τους αντίληψη.

Στα μουσικά σχολεία (γυμνάσια) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι δημοτικού, ύστερα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2019-2020 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές, οι οποίες θα οριστούν από τον περιφερειακό διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα μουσικά σχολεία της χώρας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και θα διαρκέσει μία ή δύο ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων. Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι, είναι: «Ρυθμός», «Ακουστική ικανότητα», «Φωνητική ικανότητα», «Διάκριση ηχοχρωμάτων» και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό)

Για κάθε επιπλέον ενημέρωση ή πληροφορία οι γονείς – κηδεμόνες μπορούν να επισκέπτονται το σχολείο στη Διεύθυνση: Αγ. Βησσαρίου 37, Καρδίτσα ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2441073970.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά  08.00-14.30.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
872bf369ceeab1dcf1599e669a7b02e5

Πράσινο φως για την κατασκευή του δρόμου από Μύλο Τσαγκάδα μέχρι τη γέφυρα Καραβόπορου

Next Article
fysiko aerio karditsa

Καρδίτσα: Συνδέεται με το δίκτυο φυσικού αερίου το 1ο ΤΕΕ-ΤΕΣ-ΕΠΑΛ

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…