Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αρχαιρεσίες Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Τρικάλων

syllogos filon mousikis Trikalwn Logo

Αρχαιρεσίες Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Τρικάλων

Τρίκαλα, 10-2-2024

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο κτίριο της Δωροθέας Σχολής.

Ο απολογισμός και τα πεπραγμένα του Δ.Σ. περιόδου 2022-2023 έγινε από τον απερχόμενοΠρόεδροΧάρη Αθανασόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις και στον προγραμματισμό των στόχων του Συλλόγου για το 2024, ενώ στη συνέχεια η Αντιπρόεδρος Οικονομικού κυρία Ελένη Πιντζοπούλουπαρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό.

Στη συνέχεια, σε κλίμα συνεργασίας διεξήχθηκαν οι αρχαιρεσίες και εξελέγη το 7μελέςΔιοικητικό Συμβούλιο με 3 αναπληρωματικά μέλη, καθώς και η Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το εκλεγέν Δ.Σ. συνεδρίασε την 8-2-2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1) Πρόεδρος – Πολυξένη Τζόκα-Βαρδούλη

2) Αντιπρόεδρος διοικητικών υποθέσεων – Ευαγγελία Ντάφη

3) Αντιπρόεδρος οικονομικών υποθέσεων – Ελένη Πιντζοπούλου

4) Αντιπρόεδρος επιχειρήσεων – Παρασκευή Ψάλλα

5) Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων – Σοφία Φιλίππου

6) Μέλος – Χαράλαμπος Αθανασόπουλος

7) Μέλος – Αγαθοκλής Αζέλης

Αναπληρωματικά μέλη

1) Μαρία Λαμπρίδη

2) Δημήτριος Κωτούλας

3) Βασιλική Νάτσικα

Εξελεγκτική Επιτροπή

1) Γεωργία Γιαννούση

2) Αχιλλέας Τελειώνης

3) Κωνσταντίνος Πλατογιάννης

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Πολιτισμό, να προσφέρει στα μέλη του και στην πόλη μουσικές απολαύσεις, να εξυψώνει τη μουσική παιδεία και καλεί όλους τους φίλους του να παρακολουθήσουν το ρεσιτάλ «Από τον Bach στον Rachmaninoff» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Μουσείο Τσιτσάνη. Είσοδος ελεύθερη.

Εκ του Δ.Σ. του ΣΦΜΤ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημήτρης Παπακώστας | Ορεινή Αργιθέα: Aπό τον Νομάρχη (1987) Μιχ. Χρυσοχοΐδη στον Περιφερειάρχη (2023) Δ. Κουρέτα: 35 χρόνια μαχητικής διεκδίκησης ...!

Επόμενο άρθρο
Πρόσκληση στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δ. Μουζακίου

Πρόσκληση στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δ. Μουζακίου