Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία: Τρίτη 23/8

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία: Τρίτη 23/8

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ Covid-19 ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ( RAPID TEST) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 23/8/2022 

-Στην Π.Ε. Καρδίτσας:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ) ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε συνολικό αριθμό  228  δειγμάτων καταγράφηκαν  24  θετικά. Αφορούν σε 12  γυναίκες και  12   άνδρες  με διάμεση  ηλικία τα   38   έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε συνολικό αριθμό  107  δειγμάτων καταγράφηκαν  7  θετικά. Αφορούν σε 3  γυναίκες  και  4  άνδρες  με διάμεση  ηλικία τα   42   έτη.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν  6  Rapid Test  των οποίων τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΣΟΦΑΔΩΝ

Σε συνολικό αριθμό  30  δειγμάτων καταγράφηκαν  4  θετικά. Αφορούν σε 2  γυναίκες  και  2  άνδρες  με διάμεση  ηλικία τα   53   έτη.

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ  ΠΑΛΑΜΑ

Σε συνολικό αριθμό  15  δειγμάτων καταγράφηκε  1  θετικό. Αφορά  σε  άνδρα     ηλικίας    26  ετών.


-Στην Π.Ε. Τρικάλων:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 371 Rapid Test και καταγράφηκαν 37 θετικά. Πρόκειται για 19 γυναίκες και 18 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 48 έτη..

ΣΤΟ Ε΄ ΚΑΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 109 Rapid Test και καταγράφηκαν 8 θετικά. Πρόκειται για 3 γυναίκες και 5 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν 43 Rapid Test και καταγράφηκαν 5 θετικά. Πρόκειται για 1 γυναίκα και 4 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 47 έτη.

ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν 77 Rapid Test και καταγράφηκαν 4 θετικά. Πρόκειται για 1 γυναίκα και 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 55 έτη.


-Στην Π.Ε. Λάρισας:

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε συνολικό αριθμό 170 δειγμάτων καταγράφηκε 1 θετικό κρούσμα Covid-19. Αφορά σε   γυναίκα  ηλικίας   61 ετών.

ΣΤΟΝ ΟΣΕ

Σε συνολικό αριθμό 217 δειγμάτων καταγράφηκαν 11 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε  6  γυναίκες και σε  5  άνδρες  με διάμεση ηλικία τα  41  έτη.

ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Σε συνολικό αριθμό 47 δειγμάτων καταγράφηκαν 4 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε  1  κορίτσι και σε  3  άνδρες  με διάμεση ηλικία τα  35  έτη.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Σε συνολικό αριθμό 32 δειγμάτων καταγράφηκαν 2 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε  1  γυναίκα και σε  1  άνδρα  με διάμεση ηλικία τα  37  έτη. 


-Στην Π.Ε. Μαγνησίας  και Σποράδων:

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΚΙΑΘΟΥ

Σε συνολικό αριθμό 24 δειγμάτων καταγράφηκαν 6 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 4 γυναίκες και 2 άντρες με διάμεση ηλικία τα 33 έτη.

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

Σε συνολικό αριθμό 128 δειγμάτων καταγράφηκαν 33 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 16 άντρες και 17 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Σε συνολικό αριθμό 40 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 2 γυναίκες και 3 άντρες με διάμεση ηλικία τα 51 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ

Σε συνολικό αριθμό 33 δειγμάτων καταγράφηκαν 3 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 γυναίκα και 2 άντρες με διάμεση ηλικία τα 72 έτη.

ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ

Σε συνολικό αριθμό 27 δειγμάτων καταγράφηκαν 4 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 3 γυναίκες και 1 άντρα με διάμεση ηλικία τα 40 έτη.




Total
0
Shares
Previous Article
Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ν. Καρδίτσας Αριστοτέλη Σπάνια - Αναγκαιότητα. Η εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας για την δημιουργία ενός κράτους με κέντρο τον πολίτη

Τροχός ανάπτυξης της περιοχής μας, η ανάδειξη της ιστορικής του κληρονομιάς και του φυσικού του πλούτου

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Άμεσες εκτιμήσεις, γρήγορες αποζημιώσεις στο 100%, για την παραγωγή και το κεφάλαιο, στους πληγέντες από την κακοκαιρία, αγρότες του Δήμου Παλαμά

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…