Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου

Συνεχίζονται τα rapid tests στη Θεσσαλία - Τα σημερινά αποτελέσματα Τετάρτη 10.08.22 - Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

-Στην Π.Ε. Λάρισας:

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ / ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Σε συνολικό αριθμό 363 δειγμάτων καταγράφηκαν 20 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 8 γυναίκες και σε 12 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΣΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σε συνολικό αριθμό 400 δειγμάτων καταγράφηκαν 28 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 13 γυναίκες και σε 15 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.

ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ / ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΐΡΗ
Σε συνολικό αριθμό 178 δειγμάτων καταγράφηκαν 16 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 10 γυναίκες και σε 6 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ
Σε συνολικό αριθμό 101 δειγμάτων καταγράφηκαν 18 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 7 γυναίκες και σε 11 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 48 έτη.

ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑ
Σε συνολικό αριθμό 156 δειγμάτων καταγράφηκαν 17 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 8 γυναίκες και σε 9 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 36 έτη.

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Σε συνολικό αριθμό 73 δειγμάτων καταγράφηκαν 2 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 γυναίκα και σε 1 άνδρα με διάμεση ηλικία τα 62 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ / ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 33 δειγμάτων καταγράφηκαν 4 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 2 γυναίκες και σε 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.

-Στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων:

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΚΙΑΘΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 42 δειγμάτων καταγράφηκαν 2 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 αγόρι και 1 κορίτσι με διάμεση ηλικία τα 16 έτη.

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 320 δειγμάτων καταγράφηκαν 73 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 38 άντρες και 35 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 33 έτη.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Σε συνολικό αριθμό 108 δειγμάτων καταγράφηκαν 19 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 8 άντρες και 11 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 109 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 3 άντρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ
Σε συνολικό αριθμό 105 δειγμάτων καταγράφηκαν 10 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 7 άντρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.

-Στην Π.Ε. Τρικάλων:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πραγματοποιήθηκαν 462 Rapid Test και καταγράφηκαν 41 θετικά. Πρόκειται για 19 γυναίκες και 22 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

ΣΤΟ Ε΄ ΚΑΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πραγματοποιήθηκαν 196 Rapid Test και καταγράφηκαν 30 θετικά. Πρόκειται για 13 γυναίκες και 17 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 27 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Πραγματοποιήθηκαν 68 Rapid Test και καταγράφηκαν 8 θετικά. Πρόκειται για 4 γυναίκες και 4 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη.

ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πραγματοποιήθηκαν 20 Rapid Test και ήταν όλα αρνητικά.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
Πραγματοποιήθηκαν 11 Rapid Test και καταγράφηκαν 3 θετικά. Πρόκειται για 1 γυναίκα και 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 42 έτη.

-Στην Π.Ε. Καρδίτσας:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ)
Σε συνολικό αριθμό 370 δειγμάτων καταγράφηκαν 49 θετικά. Αφορούν σε 25 άνδρες και 24 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σε συνολικό αριθμό 165 δειγμάτων καταγράφηκαν 22 θετικά. Αφορούν σε 10 άνδρες και 12 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Πραγματοποιήθηκαν 13 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ
Σε συνολικό αριθμό 113 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά. Αφορούν σε 4 γυναίκες και 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 20 έτη.

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΦΑΔΩΝ
Σε συνολικό αριθμό 21 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά. Αφορούν σε 4 γυναίκες και 1 άνδρα με διάμεση ηλικία τα 27 έτη.




Total
0
Shares
Previous Article
Προκήρυξη Εκλογών στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας (ΣΕΑΝ Καρδίτσας) - Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας

Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Κάλπικη η αντίθεση της πλειοψηφίας του ΠΣ Θεσσαλίας στον πόλεμο στην Ουκρανία

Related Posts

Maravas stratos
Διαβάστε περισσότερα

Νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε το…
Χρ. Τριαντόπουλος: Θεσμοθετήθηκε η ρύθμιση για το αγροτικό ρεύμα στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες - Χρ. Τριαντόπουλος: Με την τροπολογία ανοίγει ο δρόμος για τις ενισχύσεις των πλημμυροπαθών αγροτών της Θεσσαλίας από τον ΕΛΓΑ - Χρ. Τριαντόπουλος στη Βουλή: Εργαζόμαστε όλοι εντατικά για να φτάσει η πρώτη αρωγή σε όσους πραγματική την δικαιούνται
Διαβάστε περισσότερα

Χρ. Τριαντόπουλος: Με ετήσιο ορίζοντα η αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων για τους πληγέντες από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023

Χρ. Τριαντόπουλος: Με ετήσιο ορίζοντα η αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων για τους πληγέντες από τις πλημμύρες…