Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία: Παρασκευή 19/8

coronovirus rapid covid

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία: Παρασκευή 19/8

ΠΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1 στο Μουζάκι, 1 στους Σοφάδες, 1 στον Παλαμά και 45 θετικά κρούσματα στην Καρδίτσα

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ Covid-19 ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ (RAPID TEST) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19/8/2022

-Στην Π.Ε. Καρδίτσας:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ)

Σε συνολικό αριθμό  211  δειγμάτων καταγράφηκαν  21  θετικά. Αφορούν σε 11  γυναίκες και  10   άνδρες  με διάμεση  ηλικία τα   4   έτη.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε συνολικό αριθμό  163  δειγμάτων καταγράφηκαν  24  θετικά. Αφορούν σε 14  γυναίκες  και  10  άνδρες  με διάμεση  ηλικία τα   45   έτη.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Σε συνολικό αριθμό  13  δειγμάτων καταγράφηκε 1 θετικό. Αφορά σε 1 άνδρα  με  ηλικία τα   56   έτη.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΣΟΦΑΔΩΝ

Σε συνολικό αριθμό  31  δειγμάτων καταγράφηκε  1  θετικό. Αφορά σε 1 γυναίκα  με  ηλικία τα   47   έτη

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ  ΠΑΛΑΜΑ

Σε συνολικό αριθμό  10  δειγμάτων καταγράφηκε  1  θετικό. Αφορά σε 1 άνδρα  με  ηλικία τα  44    έτη.


– Στην Π.Ε. Τρικάλων:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν 337 Rapid Test και καταγράφηκαν 40 θετικά. Πρόκειται για 22 γυναίκες και 18 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 45 έτη.

ΣΤΟ Ε΄ ΚΑΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 88 Rapid Test και καταγράφηκαν 11 θετικά. Πρόκειται για 6 γυναίκες και 5 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΥΛΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν 31 Rapid Test και καταγράφηκαν 6 θετικά. Πρόκειται για 2 γυναίκες και 4 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 54 έτη.


-Στην Π.Ε. Λάρισας:

ΣΤΟΝ ΟΣΕ

Σε συνολικό αριθμό 242 δειγμάτων καταγράφηκαν 13 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε  6  γυναίκες και σε  7  άνδρες  με διάμεση ηλικία τα  37  έτη.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Σε συνολικό αριθμό 232 δειγμάτων καταγράφηκαν 13 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε  5  γυναίκες και σε  8  άνδρες  με διάμεση ηλικία τα  54  έτη.


-Στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΚΙΑΘΟΥ

Σε συνολικό αριθμό 30 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά κρούσματα Covid-19.Αφορούν σε  6 γυναίκες και 1 άντρα με διάμεση ηλικία τα 56 έτη.

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σε συνολικό αριθμό 166 δειγμάτων καταγράφηκαν 35 θετικά κρούσματα Covid-19.Αφορούν σε 17 άντρες και 18 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 50 έτη.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Σε συνολικό αριθμό 50 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά κρούσματα Covid-19.Αφορούν σε 4 γυναίκες και 3 άντρες με διάμεση ηλικία τα 57 έτη.




Total
0
Shares
Previous Article
ΤΑΣΟΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να ανακαλέσει την απαράδεκτη απόφαση, για περικοπές των αναλώσιμων υψηλής τεχνολογίας σε διαβητικούς 

Next Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Μισές αλήθειες από το Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Θεσσαλίας για έργα Αργιθέας

Related Posts

Ελ. Τζανακούλη: Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ – Η νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις Παρακολουθώντας σήμερα τον απολογισμό των πεπραγμένων του …
Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Καρδίτσα για το «Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στην Καρδίτσα για το «Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»