Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία Κυριακή 07/08: Καταγράφηκαν 183 θετικά κρούσματα covid19

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία: Καταγράφηκαν 308 θετικά κρούσματα covid19

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία Κυριακή 07/08: Καταγράφηκαν 183 θετικά κρούσματα covid19

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ Covid-19 ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ (RAPID TEST) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/8/2022 

-Στην Π.Ε. Λάρισας:

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Σε συνολικό αριθμό 197 δειγμάτων καταγράφηκαν 48 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 21 γυναίκες και σε 27 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 42 έτη.

ΣΤΟΝ ΟΣΕ

Σε συνολικό αριθμό 181 δειγμάτων καταγράφηκαν 42 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 17 γυναίκες και σε 25 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 41 έτη.

-Στην Π.Ε. Μαγνησίας:

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σε συνολικό αριθμό 213 δειγμάτων καταγράφηκαν 61 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 27 άντρες και 34 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 47 έτη.

-Στην Π.Ε. Καρδίτσας:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ)

Σε συνολικό αριθμό 188 δειγμάτων καταγράφηκαν 32 θετικά. Αφορούν σε 14 γυναίκες και 18 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.




Total
0
Shares
Previous Article
Από την Αθαµανία στ΄ Άγραφα – Η ιστορία της Αργιθέας

Από την Αθαµανία στ΄ Άγραφα – Η ιστορία της Αργιθέας

Next Article
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Αγιάς - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα στην ΕΟ Σοφάδων - Κυψέλης - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Βόλο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με νεκρό μοτοσυκλετιστή στην επαρχιακή οδό Μεσοχώρας - Άρτας - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με νεκρό μοτοσυκλετιστή στην ΕΟ Λάρισας – Τρικάλων - Εικοσιτρία (23) τροχαία ατυχήματα τον Οκτώβριο στους δρόμους της Θεσσαλίας - Τριάντα τροχαία ατυχήματα με τρεις νεκρούς το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλία

Εικοσιένα τροχαία ατυχήματα τον Ιούλιο στη Θεσσαλία

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…