Αποτελέσματα 12ου Πρωταθλήματος Ελλάδος σύγχρονου τάβλι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι (backgammon) που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 21-23 Ιουνίου, στον εξαιρετικά όμορφο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ.

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Κώστας Κυριακάκης (ΟΜ.Αθήνας) που επικράτησε στον τελικό του Μιχάλη Προυκάκη (Σ.Α.Κ.Αθηνών) Στην 3η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Πασιαλης (ΟΜ.Αθήνας).

Με συμμετοχές κορυφαίων παιχτών (35) από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το KARDITSA JACKPOT, όπου την 1η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Αυδής, την 2η ο Γιάννης Ατματζίδης και την 3η ο Ανδρέας Τόλιας.

Μεγάλη επιτυχία είχε και το KARDITSA SPEED με συμμετοχή 24 παιχτών. Νικητής αναδείχτηκε ο Σταύρος Τσολάκος και 2ος ο Σάκης Δημάκης.
Παράλληλα διοργανώθηκαν 3 JACKPOT των 8 παιχτών. Νικητές αναδείχτηκαν οι: Σάκης Δημάκης, Λεωνίδας Σαλταγιάννης και Χρυσάφης Κολιντζαρίδης.

Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε, βραβεύτηκε ο επίτιμος πρόεδρος Αντρέας Καραμπινάς για την συνολική του προσφορά στην ανάπτυξη και διάδοση του αγωνιστικού τάβλι, από τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Χριστοφοράκη, καθώς και οι 3 πρώτοι του πρωταθλήματος Καρδίτσας 2018-19 (Γρουτσος, Σταρίδας, Πλαβός) και 2 πρώτοι του κυπέλλου (Σταρίδας, Δημάκης), παρουσία της εκπροσώπου της περιφέρειας Θεσσαλίας, Μαρίας Τσουρή-Καραμπινά.

Οι νικητές, πέρα από τα προβλεπόμενα κύπελλα, παρέλαβαν και τα έξτρα έπαθλα, προσφορά του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης EMERGENCY HELP.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ για την άψογη εξυπηρέτηση και στήριξη του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, καθώς και στους άλλους χορηγούς της εκδήλωσης: BHP Βιομηχανία Λιπασμάτων, Σκλαβενίτης, ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Εστιατόριο Μαγέρικο, Σύλλογος ΑΟΤΕΧΚ, Καφέ SUNSET, Καφέ GOSSIP, Μέλι οικογένεια ΛΩΡΙΔΑ.

karditsaportal.grTotal
0
Shares