Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποτελέσματα drive through test σε Σοφάδες και «Μαύρικα»

rapid test sofades 13

Γρήγορα δοκιμαστικά στον οικισμό Ρομά της Καρδίτσας «Μαύρικα»

Γρήγορα δοκιμαστικά (rapid tests) έγιναν το πρωί της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου στον οικισμό Ρομά «Μαύρικα» της Καρδίτσας. Από τα 75 δείγματα που ελήφθησαν θετικό βρέθηκε το ένα. Έτσι για μια ακόμη φορά η δειγματοληψία που έγινε απέδειξε το πολύ χαμηλό ποσοστό θετικών δειγμάτων που καταγράφονται όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Δήμο Καρδίτσας, σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες που ελέγχονται.

Αποτελέσματα drive through test στους Σοφάδες

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests)

Από τις 09:00 έως 13:00  πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι μέσω της μεθόδου drive through σε όσους πολίτες το επιθυμούν, στο γήπεδο των Σοφάδων. Εντοπίστηκαν δύο θετικά σε σύνολο 75 rapid tests, τα οποία αφορούν πολίτες εκτός Δήμου Σοφάδων.

Η διαδικασία των rapid test θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες στο Δήμο Σοφάδων και θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.




Total
0
Shares
Previous Article
rapid test sofades 12

Δήμος Σοφάδων: Νέα δωρεάν rapid tests σε Καππαδοκικό και Λεοντάρι

Next Article
mitropolitis kastorias serafeim 1

Συλληπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου για την Κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς

Related Posts