Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποτελέσματα Αυτοδιοικητικών Εκλογών: Πότε και πού θα τα δείτε

ekloges dimotikes 2023

Αποτελέσματα Αυτοδιοικητικών Εκλογών: Πότε και πού θα τα δείτε

Η εικόνα των αποτελεσμάτων σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας σε έναν διαδραστικό χάρτη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κυλάει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των δημάρχων και περιφερειαρχών της χώρας. Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και θα κλείσουν στις 19:00. Κατά τις 12:00 θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για τη συμμετοχή.

Στις 21:30 ενδεχομένως να έχουμε και μία πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα, αν και ασφαλή εικόνα αναμένεται να έχουμε στις 22:30. Από τη στιγμή, ωστόσο, που θα κλείσουν οι κάλπες και θα αρχίσει η καταμέτρηση μπορείτε να βλέπετε στο Naftemporiki.gr πώς εξελίσσεται η μάχη των κομμάτων, αλλά και εκείνη των σταυρών στις ακόλουθες σελίδες:

Αποτελέσματα για τις Περιφέρειες 

Αποτελέσματα για τους Δήμους 

Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε.
Total
0
Shares
Previous Article
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων - Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα και Ελασσόνα - Ένα θανατηφόρο τροχαίο - Σύλληψη ημεδαπού στους Σοφάδες για απόπειρα ληστείας και κλοπή οχήματος - Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας στη Λάρισα - Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών - Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών - Εξιχνιάστηκαν πέντε ακόμη κλοπές από οικίες που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων - Βόλος: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρίας - Συνελήφθησαν τρία άτομα στα Τρίκαλα για κλοπή ποδηλάτων - Ανακοίνωση της ΓΕ. Π. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στα Τρίκαλα για διακεκριμένη κλοπή

Next Article
psifodeltia ekloges kalpi

3 συλλήψεις σε περιοχή της Καρδίτσας για δωροδοκία εκλογέα