Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2018-2019

 

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Εκδόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι εγκύκλιοι αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς, αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ για το σχολικό έτος 2018-2019 και αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ, ΚΕΔΔΥ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Εκκλησιαστικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Oι αιτήσεις απόσπασης υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ). Πριν την πρώτη υποβολή αίτησης απόσπασης, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να εγγραφούν στο ΟΠΣΥΔ, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Οδηγίες για την εγγραφή και για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης απόσπασης περιγράφονται στο εγχειρίδιο χρήσης στη διεύθυνση https://opsyd.sch.gr.

Το χρονικό διάστημα, για την υποβολή των αιτήσεων στις σχετικές προσκλήσεις είναι από 28-03-2018 μέχρι 10-04-2018 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, http://dipe.kar.sch.gr.




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη Αγάπης στην ορεινή Αργιθέα

Next Article

Τo Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στο 17ο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών