Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απορρίφθηκε το αίτημα της Super League 2 για ανανεώσεις συμβολαίων από ομάδες χωρίς άδεια

superleague2000

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της Super League 2 και οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε ανανεώσεις παικτών του έπειτα από τις 30 Ιουνίου.

Με εμπόδια εξελίσσεται η προετοιμασία της νέας σεζόν στη Super League 2, αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της διοργανώτριας αρχής να επιτραπεί η ανανέωση συμβολαίων παικτών σε ομάδες που δεν εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Οι μη αδειοδοτημένες ομάδες είχαν δικαίωμα ανανεώσεων μέχρι τις 30 Ιουνίου, ωστόσο ζήτησαν παράταση, υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως γι’ αυτήν την προθεσμία.

Η ΕΕ της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα (μόνο ο επικεφαλής της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ψήφισε υπέρ), ώστε να μην αλλάξουν οι ποινές μη αδειοδότησης και καταστρατηγηθεί η πρόβλεψη στον κανονισμό αδειοδότησης, κάτι που ενέχει κινδύνους για το μέλλον.

“Την άποψή μου την ξέρετε. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, να το κάνουμε”, είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που δεν εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και προχώρησαν σε ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών τους ύστερα από τις 30 Ιουνίου, θα πρέπει να λογίζουν αυτές τις ανανεώσεις σε μεταγραφές. Για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ προβλέπονται τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 25 ετών το τρέχον καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση των αποφάσεων της ΕΕ της ΕΠΟ

“Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

  1. Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.
  2. Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.
  3. Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.
  4. Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ”.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests: Αποτελέσματα ελέγχων στη Θεσσαλία - Πέμπτη 11.08.22 - Rapid tests: Το πρόγραμμα

Rapid tests: 35 θετικά κρούσματα στη Θεσσαλία σήμερα - Που καταγράφηκαν

Next Article
Δωρεάν παραστάσεις στα θέατρα Τεμπών και Αιγάνης με την επιθεώρηση του Κώστα Τσιάνου «Ότι θυμάμαι χαίρομαι»

Δωρεάν παραστάσεις στα θέατρα Τεμπών και Αιγάνης με την επιθεώρηση του Κώστα Τσιάνου «Ότι θυμάμαι χαίρομαι»

Related Posts