Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απολύμανση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιακών Οχημάτων της ΓΠΑΔ Θεσσαλίας

gpad Thessaly aolimansi slide

 Ξεκίνησε σήμερα  εκτεταμένη προληπτική απολύμανση, από εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεων, των Αστυνομικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιακών Οχημάτων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας

 Από τη Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των κλιμακούμενων παρεμβάσεών της για την ενίσχυση της πρόληψης της εξάπλωσης του νέου ιού του κορωνοϊού, πέραν των καθημερινών μέτρων καθαριότητας που λαμβάνονται, θα διενεργηθούν από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού επιπρόσθετες απολυμάνσεις όλων των χώρων των Υπηρεσιών και οχημάτων των Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας της.

 Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται σε κρατητήρια, γραφεία προσέλευσης πολιτών, εισόδους των εγκαταστάσεων, κοινόχρηστες τουαλέτες, κυλικεία καθώς σε υπόγειους και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.

 Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχιστούν για όσο χρονικό διάστημα το επιβάλλουν τα προληπτικά μέτρα για την προστασία των Πολιτών, του Αστυνομικού και Πολιτικού Προσωπικού των Υπηρεσιών, με βάση τις οδηγίες του Αρχηγείου του Σώματος και των αρμόδιων φορέων.


gpad Thessaly aolimansi 1

gpad Thessaly aolimansi 2




Total
0
Shares
Previous Article
Κορονοϊός. Επίδομα 800 ευρώ και άλλα μέτρα στήριξης εργαζομένων

Κορονοϊός. Επίδομα 800 ευρώ και άλλα μέτρα στήριξης εργαζομένων

Next Article
menoume spiti

Κορονοϊός: Με νέα απόφαση ειδική άδεια σε νέες ευπαθείς ομάδες εργαζομένων

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας