Απολογισμός δράσης 2018-19 Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δ. Πύλης «Πορταϊκός»

Άλλη μία αγωνιστική χρονιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δ. Πύλης «Πορταϊκός» έκλεισε με μεγάλη επιτυχία.

Στην Ακαδημία στις αρχές Σεπτεμβρίου ενεγράφησαν 60 παιδιά και τόσο οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Βαγενάς Κώστας και Τσιαμπαλής Κώστας όσο και οι προπονητές Σαργιώτης Δημήτριος και Κωστήρας Δημήτριος φρόντισαν κατά τον καλύτερο τρόπο να ανταπεξέλθουν στις παρακάτω δράσεις:

-Συμμετοχή με δύο τμήματα Κ14 και Κ12 στα πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Τρικάλων, τα οποία παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικά, δηλαδή το πρώτο τερμάτισε στην 2η θέση στον Όμιλο του και το δεύτερο ισοβάθμισε στην 1η θέση του Όμιλου.

-Τόσο αυτά τα τμήματα όσο και τα υπόλοιπα μικρότερης ηλικίας συμμετείχαν σε πολλά τουρνουά που διοργανώθηκαν απ΄  άλλες Ακαδημίες, ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ΠΥΡΓΟΥ, ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ κ.τ.λ.

-Έγινε η κοπή της πίτας και τελετή λήξης στον πανέμορφο χώρο του GREEN PARK(8x8) του Αγίου Βησσαρίωνα.

-Τέλη Ιουνίου Ομάδα αθλητών με τους προπονητές συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό κάμπ που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΚΑΛΥΒΑ στην Χαλκιδική.

Η πρόοδος όλων των τμημάτων ήταν παραπάνω από εμφανής.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους μεγάλους χορηγούς αυτής της προσπάθειας δηλαδή το SUPER MARKET ‘’ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΑΑ’’ και τον εισαγωγέα του καφέ Vergnano κ. Τρίκα Γεώργιο.

Το ραντεβού για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20 είναι στο γήπεδο του ΠΟΡΤΑΙΚΟΥ στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:00.

 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!


portaikos akadimia 1

portaikos akadimia 2

portaikos akadimia 3

portaikos akadimia 4

portaikos akadimia 5 
Total
0
Shares