Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποκλειστικά ως station-wagon το νέο VW Passat

vw passat th84 a

 Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου Volkswagen Passat πλησιάζει και, όπως όλα δείχνουν, πλέον θα διατίθεται αποκλειστικά σε station-wagon αμάξωμα. Δείτε πότε αναμένεται να παρουσιαστεί και ποιες είναι οι πρώτες πληροφορίες.

 Η τρέχουσα γενιά του γερμανικού μοντέλου βρίσκεται στην παραγωγή από το 2014, με την ανανέωση του μοντέλου να υπολογίζεται μέσα στο 2024. Ο λόγος που άργησε να έρθει ο διάδοχος είναι ότι το Passat αλλάζει μονάδα παραγωγής εγκαταλείποντας το εργοστάσιο του Emden.

 Οι πρώτες πληροφορίες, όμως, αρχίζουν να γνωστοποιούνται, με την σημαντικότερη να είναι ότι θα πάψει να παράγεται η έκδοση του sedan αμαξώματος και το γνωστό σε όλους μας Passat θα προσφέρεται αποκλειστικά ως station-wagon.

vw passat th84

 Στο νέο του σπίτι, που πλέον θα είναι η μονάδα στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, το Passat Variant θα κατασκευάζεται μαζί με το Skoda Superb και κάτι τέτοιο μόνο τυχαίο δε θα είναι, μιας και θα βασίζεται στο έτερο μοντέλο του VW Group και θα διαθέτει το ίδιο μεταξόνιο. Αυτό σημαίνει ότι το μήκος του θα αυξηθεί στα 4,85 μέτρα, με μεγάλο όφελος για τους πίσω επιβάτες και τον χώρο αποσκευών. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι απόλυτα λογική αν σκεφτεί κανείς ότι το Golf Variant τελευταίας γενιάς πλησίασε σημαντικά στο μέγεθος του ήδη υπάρχον Passat.

 Ως προς τους κινητήρες, το νέο Volkswagen Passat θα εξοπλίζεται με δύο μοτέρ πετρελαίου χωρητικότητας 2 λτ., όπου το πρώτο θα αποδίδει 150 ίππους και το δεύτερο 200. Παρόμοιας ισχύος θα είναι και οι κινητήρες βενζίνης, ενώ δεν θα απουσιάζει και η Plug-In υβριδική έκδοση που θα διακρίνεται για τη μεγάλη αυτονομία, η οποία μπορεί να αγγίζει και τα 100 χλμ.

ΠΗΓΗ: autoagora.gr




Total
0
Shares
Previous Article
stathis stavrianoudakis

Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών 

Next Article
touristiko leoforeio

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των τουριστικών λεωφορείων

Related Posts