Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποκαθίστανται από την Π.Ε Καρδίτσας τα προβλήματα πρόσβασης στο Λεοντίτο

Αποκαθίστανται από την Π.Ε Καρδίτσας τα προβλήματα πρόσβασης στο Λεοντίτο

Αποκαθίστανται από την Π.Ε Καρδίτσας τα προβλήματα πρόσβασης στο Λεοντίτο

Εντατικοί είναι οι ρυθμοί των εργασιών αποκατάστασης της πλήρους και ασφαλούς πρόσβασης στην Τ.Κ Λεοντίτου, μετά τις ζημιές που είχαν προκληθεί από την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, οι βροχοπτώσεις του Δεκεμβρίου είχαν επιδεινώσει τα προβλήματα: ‘’Μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα του ΙΑΝΟΥ και οι βροχοπτώσεις στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, έκαναν εντονότερα τα προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν στην περιοχή, διευθετώντας την κοίτη του ποταμού. Πρόκειται για μια πιο μόνιμη παρέμβαση, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα αποκλεισμού της της Τ.Κ. Λεοντίτου, σε περίπτωση νέων έντονων καιρικών φαινομένων. Αυτό ήταν το μέλημα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού από την πρώτη στιγμή. Να δώσουμε έμφαση στην αποκατάσταση ζημιών ακόμη και σε απομακρυσμένες ορεινές περιοχές, έστω και πέρα των αρμοδιοτήτων μας, ώστε να είναι εφικτή η καθημερινή οδική επικοινωνία των κατοίκων’’.




Total
0
Shares
Previous Article
μετακίνηση από νομό σε νομό

Αλλαγές στη μετακίνηση από νομό σε νομό. Ποιους αφορά

Next Article
michalakis agorastos trikala

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στη Κρήνη Τρικάλων

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”