Αποκατάσταση πληγεισών υποδομών στην Περιφέρεια της Καρδίτσας λόγω ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ιανός”

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Αποκατάσταση πληγεισών υποδομών στην Περιφέρεια της Καρδίτσας λόγω ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ιανός”

Ερώτηση κατέθεσε στην Ελληνική Βουλή η Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 968/08-11-2021 σχετικά με το θέμα «Αποκατάσταση πληγεισών υποδομών στην Περιφέρεια της Καρδίτσας λόγω ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ιανός”»

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

  Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Καρδίτσας και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, μέρους των υποδομών της Π.Ε. Καρδίτσας δεν έχει πλήρως αποκατασταθεί, μετά το πέρασμα του κυκλώνα «Ιανού» από την περιοχή, προ μηνών. Στο μέρος αυτό ανήκει η πλήρης αποκατάσταση της γέφυρας Καλλιθήρου- Αμπελικού, οι παρεμβάσεις αποκατάστασης στον δρόμο από Σαραντάπορο προς Νεράιδα και προς Καροπλέσι και η γέφυρα της Μυρίνης. Συνεπώς, έργα αποκατάστασης κάποιων υποδομών στην περιοχή της Καρδίτσας, οι οποίες επλήγησαν από την ως άνω κακοκαιρία, ένα χρόνο μετά, παραμένουν ανολοκλήρωτα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε να παρέμβετε καταλλήλως στις αρμόδιες τοπικές δημόσιες Υπηρεσίες, προκειμένου να αποκατασταθούν, το συντομότερο δυνατόν, οι «πληγές» που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός» στις άνω αναφερόμενες υποδομές της Καρδίτσας;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Total
0
Shares