Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Από την Ακαδημία της Δήμητρας στον Ατρόμητο ο 16χρονος Αποστόλης Νικλητσιώτης

Ένας ακόμη ταλαντούχος νεαρός αθλητής, ο Αποστόλης Νικλητσιώτης κάνει το μεγάλο βήμα από την Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων στα τμήματα μεγάλης ΠΑΕ.

Ο Αποστόλης είναι γεννημένος το 2001, αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ ή κεντρικός επιθετικός και έχει κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος με την φανέλα της Δήμητρας/Απόλλων σε μεγάλα τουρνουά σε όλη την Ελλάδα. Μέλος της εξαιρετικής φουρνιάς των γεννηθέντων 2001 της Ακαδημίας που κατέκτησε πέρυσι το Παιδικό Πρωταθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων αλλά  τερμάτισε και πρώτη σε όλα σχεδόν τα πανελλήνια τουρνουά που έλαβε μέρος, ο Αποστόλης διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική κατάρτισή του, την φαντασία του στο παιχνίδι και τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών παρακολουθούσε την πορεία του αθλητή που άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και στα δοκιμαστικά της ομάδας και προχώρησε στην μεταγραφή του.

Ο Νικλητσιώτης τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην ανδρική ομάδα της Δήμητρας ενώ ήταν επίσης μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Τρικάλων τα τελευταία χρόνια.

Η οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλων του εύχεται κάθε επιτυχία και να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του με δουλεία και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάει να κάνει.

niklitsiotis 1

niklitsiotis 2




Total
0
Shares
Previous Article

Ανεμολογικός ιστός Οξυάς: Στο δρόμο της αναζήτησης αλλά και επικράτησης της «νομιμότητας»

Next Article

Στα έργα του Ε65 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…