Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Από Καστοριά… Αθήνα o Α.Σ.Κ. με στόχο την απευθείας παραμονή

 

Μετά τη μεγάλη νίκη με την Καστοριά, ο Α.Σ.Κ. θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στο Δούκα με στόχο την απευθείας παραμονή

Από Καστοριά… Αθήνα

Με τον πιο εμφατικό τρόπο, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ κατάφερε να πάρει πίσω ότι διεκδίκησε μέχρι τέλους τη 10η αγωνιστική και που του στερήθηκε λόγω ενός διαιτητικού λάθους. Στο ματς που επαναλήφθηκε, μετά την αποδοχή της ένστασης που είχε υποβάλλει ο Α.Σ.Κ. για κακή εφαρμογή κανονισμών, οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν στην Καστοριά της τοπικής ομάδας με 53-69 και έφτασαν στις 13 νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν για πρώτη φορά στη βαθμολογία πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ, καθώς ισοβαθμούν πλέον με το Ψυχικό και έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Η νίκη στην Καστοριά, ήρθε μετά από μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Α.Σ.Κ. στη φετινή Α2 και απέναντι σε μια από τις πληρέστερες ομάδες της κατηγορίας, η οποία είχε –μέχρι την Τετάρτη- φιλοδοξίες για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Οι αθλητές του Α.Σ.Κ. παρουσιάστηκαν έτοιμοι, ψυχωμένοι και αποφασιστικοί, στηρίχθηκαν στην καταπληκτική τους άμυνα και πήραν μια πανάξια νίκη. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, οι «κυανόλευκοι» είχαν όλες τις απαντήσεις, έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη και ένα υπερπολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.

Τίποτε όμως δεν έχει τελειώσει, καθώς όλα θα κριθούν το Σάββατο στην 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, οι εκπλήξεις είναι ο κανόνας και απαιτείται συγκέντρωση, προσοχή σε κάθε αγώνα. Για να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή και την αποφυγή των πλέι άουτ παραμονής, ο Α.Σ.Κ. χρειάζεται νίκη στο τελευταίο ματς, πάλι εκτός έδρας με το Δούκα στο κλειστό γυμναστήριο του «Δαϊς». Μπορεί η ομάδα της Αθήνας να έχει υποβιβαστεί, παραμένει όμως ένα αξιόμαχο σύνολο με ταλέντο και εμπειρία, που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καλείται να ξεπεράσει την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και τις διαρκείς μετακινήσεις, να βρει δύναμη και ενέργεια ώστε να καταφέρει να ανταπεξέλθει σε δεύτερο πολύ κρίσιμο ματς, μέσα σε 72 ώρες. Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα και προσωπικότητα, μετρώντας έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς απέναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους και την ίδια προσήλωση, πρέπει να τη δείξει και το Σάββατο απέναντι στο Δούκα, ώστε να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της. Το σημαντικότερο, είναι πως ο Α.Σ.Κ. κρατά πλέον την τύχη στα χέρια του, έχοντας μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κάτι που σε πολλές στιγμές του πρωταθλήματος, έμοιαζε αδύνατο.

Η αποστολή του Α.Σ.Κ. θα αναχωρήσει για την Αθήνα μετά την προπόνηση της Παρασκευής, για τo καθοριστικό παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό «Δαϊς» στο Μαρούσι, με διαιτητές τους Αναστόπουλο Α., Κυριακόπουλο και Καρακάση




Total
0
Shares
Previous Article

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων: Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Next Article

6ο Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων: «Τα πανηγύρια μας. Οι καιροί αλλάζουν, τα πανηγύρια μένουν»