Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απλώνει και μεγαλώνει η κίνηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Καρδίτσας!

ersaitexnes podosfairistes Karditsas

Απλώνει και μεγαλώνει η κίνηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Καρδίτσας!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Εργατικό Κέντρο η τρίτη συνάντηση των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Καρδίτσας που εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που πήραν για τη σύσταση συνδέσμου και διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών στα γήπεδα.

Μια πρωτοβουλία που απλώνει, μεγαλώνει και ήδη αποδίδει καρπούς καθώς με την πίεση που ασκείται έχουν γίνει συγκεκριμένα βήματα από τους αρμόδιους, τουλάχιστον ως προς την εγκατάσταση των απινιδωτών στα γήπεδα.

Είδαμε τον Δήμο Καρδίτσας να κάνει δωρεά 20 απινιδωτών στην ΕΠΣΚ, ενώ ο Δήμος Παλαμά έχει εγκαταστήσει σε όλα τα γήπεδα της αρμοδιότητάς του. Επίσης υπήρξε δέσμευση και από το Δήμο Μουζακίου, ενώ αναμένουμε τις κινήσεις των Δήμων Σοφάδων και Λίμνης Πλαστήρα.

Η συγκέντρωση έγινε με σκοπό να ενημερωθούν οι αρχηγοί και οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων της περιοχής μας για τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί και πράγματι η αίθουσα είχε πολύ περισσότερο κόσμο από τις προηγούμενες δύο συγκεντρώσεις.

Από την επιτροπή που έχει συγκροτηθεί έγινε ενημέρωση για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. Υπάρχει κοινή βούληση πλέον να μην γίνει κανένα παιχνίδι αν δεν εγκατασταθούν απινιδωτές και δεν υπάρχει παρουσία γιατρών σε κάθε αγώνα.

Το ψήφισμα που θα προκύψει από την τελική διεργασία των ποδοσφαιριστών και τις επαφές τους με τους Δήμους του Νομού, θα δοθεί στην ΕΠΣΚ.

ersaitexnes podosfairistes Karditsas 2 ersaitexnes podosfairistes Karditsas 1

ΠΗΓΗ: ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

 




Total
0
Shares
Previous Article
katharismoi rematon Almiros 1

Καθαρισμοί ρεμάτων σε περιοχές του Αλμυρού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας - Σταματήστε την επικίνδυνη κοροιδία και φτιάξτε επιτέλους το δρόμο Λάρισας- Φαρσάλων

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…