Απλώνει και μεγαλώνει η κίνηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Καρδίτσας!

ersaitexnes podosfairistes Karditsas

Απλώνει και μεγαλώνει η κίνηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Καρδίτσας!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Εργατικό Κέντρο η τρίτη συνάντηση των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Καρδίτσας που εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που πήραν για τη σύσταση συνδέσμου και διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών στα γήπεδα.

Μια πρωτοβουλία που απλώνει, μεγαλώνει και ήδη αποδίδει καρπούς καθώς με την πίεση που ασκείται έχουν γίνει συγκεκριμένα βήματα από τους αρμόδιους, τουλάχιστον ως προς την εγκατάσταση των απινιδωτών στα γήπεδα.

Είδαμε τον Δήμο Καρδίτσας να κάνει δωρεά 20 απινιδωτών στην ΕΠΣΚ, ενώ ο Δήμος Παλαμά έχει εγκαταστήσει σε όλα τα γήπεδα της αρμοδιότητάς του. Επίσης υπήρξε δέσμευση και από το Δήμο Μουζακίου, ενώ αναμένουμε τις κινήσεις των Δήμων Σοφάδων και Λίμνης Πλαστήρα.

Η συγκέντρωση έγινε με σκοπό να ενημερωθούν οι αρχηγοί και οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων της περιοχής μας για τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί και πράγματι η αίθουσα είχε πολύ περισσότερο κόσμο από τις προηγούμενες δύο συγκεντρώσεις.

Από την επιτροπή που έχει συγκροτηθεί έγινε ενημέρωση για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. Υπάρχει κοινή βούληση πλέον να μην γίνει κανένα παιχνίδι αν δεν εγκατασταθούν απινιδωτές και δεν υπάρχει παρουσία γιατρών σε κάθε αγώνα.

Το ψήφισμα που θα προκύψει από την τελική διεργασία των ποδοσφαιριστών και τις επαφές τους με τους Δήμους του Νομού, θα δοθεί στην ΕΠΣΚ.

ersaitexnes podosfairistes Karditsas 2 ersaitexnes podosfairistes Karditsas 1

ΠΗΓΗ: ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

 
Total
0
Shares