Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απλά πράγματα απλοί θεατές (Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Μουζακίου)

lazarina

Απλά πράγματα απλοί θεατές (Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Μουζακίου)

Κύριε Δήμαρχε,

Με την πάροδο του χρόνου και με τις αλλαγές ιδιοκτητών, έγιναν πολλές αλλαγές, κακές ή καλές αλλαγές, που έφεραν σε σύγκρουση γείτονες, αδέρφια, κληρονόμους και με την παλιά κατανομή και με την καινούργια (Σχεδ. 1945)

Σαν Κίνηση δεν θέλουμε να πάρουμε το μέρος ούτε της μιας ούτε της άλλης πλευράς, αλλά θέλουμε να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας και τις επισημάνσεις για το καλό και των δυο συγκρουόμενων πλευρών και ας είναι η διαφορά και για μια κορομηλιά που έχει άλλα κορόμηλα από παλιά στο μυαλό κάποιου αδιόρθωτου.

Ένας συντοπίτης μας έκανε αίτηση στον δήμο να γίνει καταμέτρηση οικοπέδου, που 80 χρόνια τώρα ανήκει στην οικογένειά του, μετά από παραπομπή του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, στον Δήμο Μουζακίου ως αρμοδίου.

Ήρθε ο αντιδήμαρχος κ. Πατσιαούρας με μια Μηχανικό του Δήμου και σηκώνοντας τα χέρια και οι δύο με ανεπανάληπτη ομορφιά είπαν απλά «βρείτε τα μεταξύ σας».

Ενώ το πράγμα ήταν απλό. Με το σχέδιο του 1945 που κρατούσαν στα χέρια τους να προβούν στην καταμέτρηση των όψεων των δύο οικοπέδων (προς την άσφαλτο) για το τυπικό έστω, και να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις τους. Το μόνο που κάνανε βάλανε το σχέδιο στην τσέπη τους και δεν ξέρουμε ποια άλλη κίνηση κάνανε και φύγανε.

Θέλουμε ΑΠΛΗ καταμέτρηση κ. Δήμαρχε, όπου υπάρχουν διαφωνίες και έτσι να πάψει η αντιπαλότητα και η ξεροκεφαλιά μερικών ανεύθυνων.

Λαζαρίνα 12/4/2022

ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΛΑΖΑΡΙΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ
Total
0
Shares