Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα: Κατσίκα εκτινάχθηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ και έπεσε πάνω σε αστυνομικό

katsika

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα: Κατσίκα εκτινάχθηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ και έπεσε πάνω σε αστυνομικό

Ένα πρωτοφανές ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων, όταν αστυνομικός χτυπήθηκε από θανάσιμα τραυματισμένη κατσίκα και ενώ προσπαθούσε, σύμφωνα με πληροφορίες της “Ελευθερίας”, να απομακρύνει κοπάδι αιγοπροβάτων που “βοσκούσε” στην εθνική οδό.

Ο αστυνομικός τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά όταν έπεσε πάνω του το τετράποδο που -σύμφωνα με μαρτυρίες- εκτινάχτηκε από το απέναντι ρεύμα ενώ είχε παρασυρθεί νωρίτερα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τρικάλων κλήθηκαν προχθές το από­γευμα να επέμβουν στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων και στο ύψος της Μάνδρας όταν κοπάδι αιγοπροβάτων, άγνωστο πώς, βρέ­θηκε μέσα στο οδόστρωμα. Έτσι, ξεκίνησαν την προσπάθειά τους να απομακρύνουν πεζοί τα ζώα από τον δρόμο όταν μία αίγα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα προς Λάρισα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος Θεσσαλονικιός.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης το άτυχο ζώο τραυματίστηκε θανάσιμα και παράλληλα εκτινάχτηκε στο απέναντι ρεύμα πέφτοντας πάνω στον αστυνομικό, τον οποίο και τραυμάτισε, την ώρα που αυτός και ο συνάδελφός του προσπαθούσαν να απομα­κρύνουν το κοπάδι. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσο­κομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο κτηνοτρόφος.

Πηγή: Onlarissa.gr




Total
0
Shares
Previous Article
karpouzi

Καρπούζι: Τα οφέλη που φέρνει στην υγεία μας το απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού

Next Article
mollers

Moller's: Απαγορεύτηκαν δύο διαφημίσεις για το μουρουνέλαιο και τα ζελεδάκια

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…