Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απίστευτο! Πήγε στο ΙΚΑ και του είπαν πως έχει παιδί

Απίστευτο! Πήγε στο ΙΚΑ και του είπαν πως έχει παιδί

Απίστευτο! Πήγε στο ΙΚΑ και του είπαν πως έχει παιδί

Ασφαλισμένος του ΙΚΑ, αρχικά βρέθηκε ανασφάλιστος, ενώ πληρώνει κανονικά τις εισφορές του και στη συνέχεια αν και ανύπαντρος βρέθηκε με παιδί και συγκεκριμένα κορίτσι γεννημένο το 2017, με επίθετο διαφορετικό από το δικό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Πέμπτη, ένας 45χρονος Ηρακλειώτης ήθελε να κάνει ιατρικές εξετάσεις. Ο γιατρός, τον ενημέρωσε ότι είναι ανασφάλιστος και ο εν λόγω κύριος που «έπεσε από τα σύννεφα» καθώς είναι μισθωτός εργαζόμενος και καταβάλλει κάθε μήνα τις εισφορές του, πήγε στα γραφεία του ΙΚΑ προκειμένου να δει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Εκεί, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για λάθος και το πρόβλημα μέσα σε δύο λεπτά είχε τακτοποιηθεί. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ένα τέκνο έρχεται να ταράξει και πάλι την ηρεμία του 45χρονου Ηρακλειώτη! Όταν o ίδιος ασφαλισμένος ζήτησε από τον λογιστή του να του βγάλει ένα αντίγραφο της ασφαλιστικής του εισφοράς εξηγώντας του μάλιστα και τι είχε προηγηθεί, ο λογιστής τον ενημέρωσε ότι το πρόβλημα τώρα είναι πιο περίπλοκο. Στο ενημερωτικό της ασφαλιστικής του ικανότητας φαίνεται να έχει ένα παιδί!  Ένα κορίτσι γεννημένο το 2017.

Ο ταλαιπωρημένος ασφαλισμένος, προσπαθεί εκ νέου να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ προκειμένου να διορθώσουν και πάλι το λάθος τους. «Είναι για γέλια όλη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι τόσο η ταλαιπωρία, αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν μπορώ να επισκεφτώ τις υπηρεσίες για να διορθωθεί το λάθος και στα τηλέφωνα που προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους υπάλληλους στο ΙΚΑ κανείς δεν το σηκώνει», αποκάλυψε ο 45χρονος ο οποίος ψάχνει να βρει απεγνωσμένα άκρη.

Με πληροφορίες από το Cretapost




Total
0
Shares
Previous Article
Πανελλήνιες 2021: Όλες οι αλλαγές

Πανελλήνιες 2021: Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής

Next Article
Ολλανδία: Έκρηξη σε κέντρο όπου διενεργούνται τεστ για τον κορωνοϊό

Ολλανδία: Έκρηξη σε κέντρο όπου διενεργούνται τεστ για τον κορωνοϊό

Related Posts