Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απάντηση του Πρ. της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μουζακίου κ Μπαλατσού στο συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ κ. Γκαγκά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ Ν.Δ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ κ. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ κ. ΓΚΑΓΚΑ

Ο λαός είναι εξοργισμένος με τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις διεθνείς… kolotoumbes σας!!! 

Δεν ήταν στις προθέσεις μας να απαντήσουμε στις διθυραμβικές κραυγές του Συντονιστή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου κ. Γκαγκά Άρη για την… «καινοτόμα», αγαπημένη του «αριστερή» κυβέρνηση, ούτε στις παραμυθολογίες του για το μεγάλο οραματικό έργο της μεταφοράς υδάτων από τον Αχελώο στον Θεσσαλικό κάμπο! Όμως δεν είναι δυνατόν από κανέναν λογικό άνθρωπο, όσο δημοκρατικός κι’ αν είναι, να γίνει ανεκτή η συνεχώς διογκούμενη λαίλαπα παραποίησης της πραγματικότητας, που έχουν εξαπολύσει εσχάτως τα κυβερνητικά και κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, για να διασώσουν τα… ιερά και όσια της όψιμης εξουσίας τους στην πατρίδα μας!

Επιχαίρει ο κ. Γκαγκάς για την έλευση και τις συναντήσεις που έκαναν 17 υπουργοί και υφυπουργοί της λατρεμένης του κυβέρνησης στο πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Λάρισας, αλλά δεν λέει κουβέντα για την «ταμπακιέρα», δηλαδή για τα αποτελέσματα αυτής της… αριστερής διαβουλευτικής πανδαισίας, διότι απλά δεν υπάρχουν!

Πράγματι κ. Γκαγκά, ήρθε η μισή κυβέρνηση στην καρδιά του αγροτικού κόσμου της χώρας μας, και τα στελέχη της αγνόησαν επιδεικτικά τους τοπικούς εκπροσώπους του που διαμαρτύρονταν στους δρόμους!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ταλαιπώρησαν κιόλας επί ώρες τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες, επιστήμονες και επαγγελματίες, με ατέρμονες συζητήσεις για μια ανάπτυξη που δεν πρόκειται φυσικά να φέρουν ούτε οι εξαγγελίες ανυπόστατων «πρωτοπόρων» μελλοντικών σχεδίων, ούτε οι «κουβεντιαστές» χρηματοδοτήσεις έργων!

Αποκορύφωμα όλων των Συνεδριακών τεκταινόμενων αποτέλεσε η επίσημη εγκατάλειψη τους εγχειρήματος της μεταφοράς νερού από τον Αχελώο για την αντιμετώπιση του τεράστιου υδατικού ελλείμματος της περιφέρειάς μας!

Λέμε «επίσημη», διότι ανεπίσημα, κρυφά θα λέγαμε, κατ’ εντολή του Πρωθυπουργού σας, περιόδευσε στα έργα του Αχελώου ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησής σας κ. Δραγασάκης, ο οποίος απευθυνόμενος σε κατοίκους της περιοχής υποσχέθηκε πιστώσεις για ολοκλήρωση του ταμιευτήρα της Συκιάς και την επένδυση της σήραγγας εκτροπής!

Εάν αυτές οι δεσμεύσεις είναι αληθινές και αρχίσουν να υλοποιούνται το αμέσως προσεχές διάστημα, τότε θα λυθεί αμέσως η απορία σας κ. Γκαγκά για τους αληθινούς υπαίτιους και για τους πραγματικούς λόγους της πολυετούς εμπλοκής των έργων στον Αχελώο. Εκτός κι’ αν ως δια μαγείας εκλείψουν, διότι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε δημοσίως τις άριστες ικανότητες που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιου είδους… μεταφυσικά πεδία!

Σήμερα κ. Γκαγκά, όλοι οι Έλληνες βλέπουν ότι ο αγαπημένος σας ΣΥΡΙΖΑ και ο λατρεμένος Πρωθυπουργός σας, τελούν υπό πλήρη μνημονιακή σύγχυση, η οποία και προκαλεί τη γνωστή διπροσωπία στις πολιτικές επιλογές (ο Θεός να τις κάνει) της διακυβέρνησής τους!

Είναι μνημονιακοί μέχρι το «κόκκαλο» εκεί που ελέω δανειστών, «δεν τους παίρνει» να είναι «αριστεροί», δηλαδή στην φορολογία της περιουσίας και της εργασίας των πολιτών, στα κάθε είδους έμμεσα και άμεσα χαράτσια, στην αύξηση της μερικής και περιστασιακής απασχόλησης, στους χαμηλούς μισθούς, στο κόψιμο η και κατάργηση (χήρες και ορφανά) συντάξεων, στις χιλιάδες κατασχέσεις σπιτιών  και καταθέσεων, στον εναγκαλισμό με το «μεγάλο κεφάλαιο», με τους ξένους επενδυτές, με τους «φονιάδες των λαών Αμερικάνους» και με τους «μισητούς» Ευρωπαίους «Γερμανοπάροικους»!

Τι έχετε να πείτε κ. Γκαγκά για τη «σφαγή» των συντάξεων σε 1.100.000 συνταξιούχους, από 1-1-2019 σε συνδυασμό με τη δραματική μείωση του αφορολόγητου από 1-1-2020; Φαντάζομαι ότι δεν είστε ιδιαίτερα υπερήφανος για τα κατορθώματα της κυβέρνησης που αναγκάζεστε να υπερασπίζεστε;

Είναι «αριστεροί» ιδεολόγοι όμως στις σχέσεις κράτους Εκκλησίας (μέχρι να φωνάξουν οι ενίοτε επονομαζόμενοι… παπάδες, οπότε ξαναμαζεύονται στο καβούκι τους), στην φαστ-τρακ αλλαγή του ανδρικού, η γυναικείου φύλλου, στην χρήση κάνναβης, στα… μπάτε σκύλοι αλέστε κομματοκρατούμενα Πανεπιστήμια, στο «άβατο» των Εξαρχείων, στη διάλυση της παραγωγικής μεσαίας τάξης και στην αντικατάστασή της με μια ιδιότυπη «νέα τάξη», αυτή των φτωχών επιδοματούχων για πρώτη φορά στη σύγχρονη Ελλάδα!

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας… φαστ-τρακ αλλαγής πολιτικού φύλλου (!) και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς από άλλη κυβέρνηση στη χώρα μας, οπότε κατανοούμε κ. Γκαγκά την άβολη θέση στην οποία βρίσκεστε εσείς και οι σύντροφοί σας.

Κατά βάθος ντρέπεστε για την πρωτοφανή πολιτική μετάλλαξή σας, μα και για όλα τα νομοθετικά τερατουργήματα που έχετε ψηφίσει, γι’ αυτό προσπαθείτε με κάθε τρόπο να πλησιάσετε, η και να ξεγελάσετε το λαό που φανερά σας αποστρέφεται, περιφέροντας ακόμη και τους υπουργούς σας ως περιοδεύοντες θιάσους στην ελληνική περιφέρεια.

Όμως ο λαός τώρα πια σας έμαθε, αλλά και η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, όσο κι αν εσείς συνεχώς ρίχνετε ως «μωρές παρθένες» τις δικές σας βαρύτατες πολιτικές ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις!

Το τελειωτικό μνημόνιο που δέσμευσε τη χώρα για τα επόμενα 100 χρόνια, φέρει την υπογραφή του αρχηγού σας, του «αριστερού» κ. Τσίπρα κι’ αυτό θα γραφτεί στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας του Έθνους μας!

Βεβαίως και είναι πολιτικές φιέστες τα περιφερειακά Συνέδρια που οργανώνετε, διότι όλα κρίνονται από το αποτέλεσμά τους κι’ αυτά βέβαια είναι μηδενικά!

Το αυτονόητο που βλέπουν όλοι οι έλληνες πολίτες, επισημαίνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης!

Την συνεδριακή παρωδία που έζησαν από κοντά οι φορείς, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και η επιστημονική κοινότητα της Θεσσαλίας, κατήγγειλε ως όφειλε, ως αιρετός Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Δήμαρχος Μουζακίου, ο κ. Γιώργος Κωτσός!

Αυτό που θα έπρεπε να σας προβληματίσει έντονα στον ΣΥΡΙΖΑ κ. Γκαγκά δεν είναι η πιθανή ταύτιση των απόψεων του κ. Κωτσού με αυτές του Αρχηγού της παράταξής μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ούτε βέβαια οι πολιτικές βλέψεις του όντως ενοχλητικά δραστήριου για εσάς, Δημάρχου Μουζακίου.

Είναι ότι, οι απόψεις του ηγέτη της Ν.Δ. και του Προέδρου της ΠΕΔ, για την κυβέρνησή σας, ταυτίζονται απόλυτα με την εικόνα που έχει διαμορφώσει η πλειονότητα των πολιτών γι΄ αυτήν.

Τι λέει ο κόσμος κ. Γκαγκά που εσείς και οι σύντροφοί σας αρνείστε να ακούσετε; Ότι όλα τα κάνει με μοναδικό σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα «καυτά» καθημερινά ζητήματα που έχει αφήσει άλυτα, γυρνώντας από (τηλεοπτικό) κανάλι σε κανάλι και γράφοντας λίβελλους στον τύπο για να δικαιολογήσει μαζί με εσάς, τις εξοργιστικές πράξεις της!

Αντί να λιβανίζετε την κατ’ ευφημισμόν «αριστερή» πολιτική αυτής της δογματικά μνημονιακής κυβέρνησης και τον δήθεν αγώνα της για την σωτηρία και έξοδο της χώρας μας από τα μνημόνια, σας προτρέπουμε να προσγειωθείτε άμεσα στην πραγματικότητα, να αποδεχτείτε την πρόδηλη, όσο και επικίνδυνη ανικανότητά της και να ασκήσετε πιέσεις  με όσες δυνάμεις διαθέτετε για να συνέλθει γρήγορα από την καταστροφική περιδίνησή της.

Αν το κάνετε να είστε βέβαιος πως θα υπηρετήσετε το συμφέρον του τόπου μας που υποφέρει από την υπανάπτυξη στην οποία έχει καταδικαστεί από την κεντρική εξουσία τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον αντί να προσβάλλετε τη νοημοσύνη και την ψήφο χιλιάδων Μουζακιωτών, αποκαλώντας «επαγγελματία Δήμαρχο» τον εκλεγμένο επί τρείς συνεχόμενες θητείες επικεφαλής του Δήμου Μουζακίου κ. Γιώργο Κωτσό, θα προσφέρατε πολύτιμες υπηρεσίες στους δημότες μας εάν απαιτούσατε από τον αρμόδιο υπουργό, τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησής σας, η τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, να μας αποκαλύψει πού θα βρει τα 39 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του περιβόητου Φράγματος Μουζακίου και πότε με το καλό θα μας τα διαθέσει!

Έτσι θα γελάσει επιτέλους και λίγο το χειλάκι μας που αγανακτήσαμε δυο χρόνια τώρα με τις διεθνούς φήμης πια, πολιτικές… kolotoumbes και την απερίσκεπτη διακυβέρνησή σας.

Θανάσης Μπαλατσός

Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article

Μπάρμπα Σπύρος Ζουμπορλής - Δημοσιοποίηση μιας οφειλόμενης δέσμευσης

Next Article

Παράταση στις δηλώσεις για το Κτηματολόγιο

Related Posts