Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απάντηση του Κ. Πάπαρη στην επιστολή του κ. Δ. Γιώτη

.

Κύριε Γιώτη

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας,  μέσω επιστολών,  θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν συνηθίζω να ειρωνεύομαι ούτε να αφήνω υπονοούμενα. Αν ξαναδιαβάσετε την επιστολή μου, πιστεύω πως θα το καταλάβετε. Όσο για την αναφορά σας στον υποβολέα, ο οποίος συνέταξε την προηγούμενη επιστολή μου προς εσάς, σας ενημερώνω πως δεν υπάρχει. Απορώ από πού βγάλατε αυτό το συμπέρασμα.

Συνεχίζω την επιστολή μου απαντώντας στην δική σας σε κάθε σκέλος της ώστε να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Το τι σκέφτεστε εσείς κύριε Γιώτη δεν σημαίνει πως είναι και το σωστό. Χωρίς να ερωτηθώ για το αν ήθελα ή όχι να συνεισφέρω στον οικονομικά ή εθελοντικά στον «Καραϊσκάκειο Δρόμο» δεν μπορείτε να κάνετε υποθέσεις. Δεν με αφορά η δόξα που εσείς αναφέρετε, δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Η αναφορά σας στο που θα γίνει και πότε το Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και η κοπή της πίτας στις 04.02.2018 δεν απαντά στο γιατί δεν υπήρχε αφίσα για το δικό μου κατάστημα. Οφείλατε όπως αναφέρατε να την κολλήσετε αλλά δεν το κάνατε.

Να ενημερώσω και γω με την σειρά μου κύριε Γιώτη πως ουδέποτε ήρθαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ή εσείς να κολλήσετε αφίσα, και η απάντηση η δική μου ήταν πως «λερώνατε  τα τζάμια …» και σας προέτρεπα να την αφήσετε πάνω στον πάγκο του μπαρ και πως θα ενημέρωνα εγώ τους πελάτες του καταστήματός μου. Τα τελευταία τρία χρόνια από τα πέντε που διατηρώ το κατάστημά μου δεν έχει εμφανιστεί κανείς από τον Σύλλογο στο κατάστημά μου. Σας ενημερώνω και μπορώ να σας το αποδείξω και με μάρτυρες πως στη τζαμαρία του καταστήματός μου κολλάω αφίσες πάσης φύσεως εκδηλώσεων και Συλλόγων ακόμη και γειτονικών χωριών, χωρίς καμία διάκριση. Αναφέρεστε σε συγγενικό μου πρόσωπο κύριε Γιώτη που ήταν παρόν στο συμβάν. Μπορείτε να το ονοματίσετε? Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθω και εγώ το όνομα του «φαντάσματος».

Το 2015 ο Σύλλογος, όντως εξέδωσε ένα συλλεκτικό ημερολόγιο που συμπεριελάμβανε καταστήματα του χωριού μας.  Επειδή κύριε Γιώτη, η μνήμη μου δεν έχει αδρανήσει ακόμη να σας θυμίσω πως ήρθατε μόνος στο κατάστημά μου λέγοντας μου πως «……σε συμπεριέλαβα στο ημερολόγιο». Σας απάντησα πως δεν είχα αντίρρηση να πληρώσω για την συνδρομή μου, όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια, σαν επαγγελματίας του χωριού αλλά πρώτα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Η οποία ήταν «….πόσα λεωφορεία με εκδρομείς σταματούν στην πλατεία του χωριού μας, ώστε να επισκεφτούν το Λαογραφικό Μουσείο και τον Ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη? Η απάντησή σας ήταν «πολλά». Όταν λοιπόν συνέχισα την κουβέντα «…..και γιατί από αυτά τα πολλά λεωφορεία δεν έρχεται κανείς να επισκεφτεί τα καταστήματα της πλατείας? Η απάντηση που μου δώσατε ήταν «….. αν θέλεις δώσε». Έκτοτε δεν επισκεφτήκατε ούτε εσείς ούτε κάποιο άλλο μέλος του Συλλόγου το κατάστημά μου για να ζητήσετε οικονομική ή άλλου είδους βοήθεια. Το ημερολόγιο όντως το αφήσατε και για να είμαι ακριβής «το πετάξατε πάνω στο μπαρ» και φύγατε.

Κύριε Γιώτη, απορώ ακόμη μία φορά πως κατάφερα να σας κάνω να αναφερθείτε δημόσια στο ότι «…προ δύο περίπου ετών στις 06.07.2015 «δανείστηκα» αίμα για ένα συγγενικό μου πρόσωπο από την τράπεζα αίματος του χωριού μας, της οποίας διαχειριστής είναι ο Σύλλογός μας και το οποίο αίμα δεν επέστρεψα ποτέ μέχρι σήμερα όπως όφειλα να κάνω. Και παρ΄ όλες τις πολλές οχλήσεις από μέρους σας για την επιστροφή του γιατί κάποιος άλλος χωριανός μας το έχει ανάγκη (ίσως και γω ο ίδιος ή και άλλο συγγενικό μου πρόσωπο) εγώ με φτηνές δικαιολογίες υπεκφυγές και πολλές φορές με ειρωνική διάθεση ακόμη και απέναντι στο προσωπικό του Νοσοκομείου Καρδίτσας που έρχονταν για αιμοδοσία στο χωριό μας (Δε θέλατε να γράψετε το τι σας έλεγα γιατί θα γελούσε και ο κάθε πικραμένος)  νόμιζα ότι σας κοροϊδεύω». Κύριε Γιώτη με αποδείξεις σας ζητώ να αναφερθείτε σε γεγονότα και πρόσωπα, ώστε να απευθυνθώ και στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, προκειμένου να μάθω και εγώ που έσφαλα. Σας επισυνάπτω φωτογραφία μου που αποδεικνύει πως έχω προσφέρει αίμα στο Σύλλογο παλαιότερα. Στοιχεία που αποδεικνύουν πόσες φορές υπήρξα αιμοδότης υπάρχουν στο αρχείο του Νοσοκομείου.

pparis kostas aimodosia

Να σας θυμίσω ακόμη πως σε χορό που εκδήλωσε ο Σύλλογος διατήρησα το κατάστημά μου κλειστό, σε περίοδο μεγάλης επισκεψιμότητας, προκειμένου να συνεισφέρω με τον τρόπο μου στην ενίσχυση του Συλλόγου.  Αυτό πως το αποκαλείτε κύριε Γιώτη? Δεν νομίζω πως αυτή μου η κίνηση είναι  παρακίνηση προς τους συγχωριανούς μου ώστε να μην συμμετέχουν στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας. Από πού ορμώμενος με προσβάλλετε για ακόμη μία φορά?

Μιλήσατε για διαφύλαξη του κύρους και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής σας όσο και της οικογενείας σας, γιατί νιώσατε πως θίγεστε από τα αναφερόμενα στην επιστολή μου. Αν δεν το καταλάβατε κύριε Γιώτη σε όλη την επιστολή σας με συκοφαντείτε με ψευδείς αναφορές.  Η σκέψη σας για προσφυγή στη δικαιοσύνη ώστε να διαφυλάξετε τα παραπάνω είναι ορθή όπως άλλωστε σκέφτομαι και γω.

Κώστας Πάπαρης




Total
0
Shares
Previous Article

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου στη Βιβλιοθήκη

Next Article

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”