Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απάντηση του Αντιδημάρχου Αθ. Μπαλατσού στην κ. Παρασκευή Ντούρβα

 

Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών & Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μουζακίου κ.Αθανάσιου Μπαλατσού στην Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» κ.Παρασκευή Ντούρβα

Η αξιότιμη επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Παρασκευή Ντούρβα, έχει μάλλον επηρεαστεί από την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Δήμος μας στο Μουζάκι και επιδίδεται σε ένα… «παιγνίδι» εντυπώσεων που ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Δεν πρόκειται να την ακολουθήσουμε στο πολιτικό παραλήρημά της, ούτε θα λάβουμε σοβαρά υπόψη – αυτές τις Άγιες ημέρες – τις παντελώς ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπολύει εναντίον του Δημάρχου μας, μόνο και μόνο για να προκαλέσει την προσοχή των δημοτών οι οποίοι εδώ και καιρό έπαψαν να ενδιαφέρονται για τις αντιπολιτευτικές κραυγές της!

Εξάλλου οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τόσο μεγάλα προβλήματα από την αλλοπρόσαλλη διακυβέρνηση του αγαπημένου της ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που δεν έχουν καμία όρεξη να ασχοληθούν με κουτσομπολιά ή κακεντρεχείς διαδόσεις!

Οφείλουμε όμως χάριν της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων, να επισημάνουμε τα εξής:

Το Δημοτικό Σχολείο Αγναντερού είχε έτοιμη μελέτη για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» από το 2012.

Χρηματοδοτήθηκε δε, από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του ΥΠΕΣ για επισκευαστικές εργασίες τις οποίες η Δημοτική Αρχή είχε προγραμματίσει να εκτελεστούν.

Όλα τα υποστηριζόμενα στο νέο λιβελλογράφημα της κ. Ντούρβα, περί «κλειστής σύσκεψης στο Δημαρχείο» ή άσκησης πιέσεων και προσφοράς ανταλλαγμάτων εκ μέρους του κ. Δημάρχου προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, είναι αποκυήματα αντιπολιτευτικού μένους και προκαλούν μόνο θυμηδία στην τοπική κοινωνία.

Σε ότι αφορά στα Κληροδοτήματα «Νεοπτόλεμου Δήμου» στα Κανάλια και «Αθανασίου Ανδρέου» στο Μουζάκι, τα «δάκρυά» της είναι «κροκοδείλια»!

Η Δημοτική αρχή προσπάθησε αρκετές φορές να εκπληρώσει τις επιθυμίες των Δωρητών, αλλά σύμβουλοι του δημοτικού συνδυασμού της ή και η ίδια, διατύπωναν ενστάσεις και έθεταν διάφορα προσκόμματα που μπλόκαραν τη διαδικασία διάθεσης χρημάτων προς όφελος των μαθητών.

Εσείς κ. Ντούρβα και η «Ενωτική Πρωτοβουλία», επιζητείτε την πόλωση και την αντιδικία με τα συνεχή δημόσια φληναφήματα και τις πομφόλυγές σας που μόνο κακό κάνουν στο Δήμο μας ο οποίος εδώ και χρόνια, σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, αγωνίζεται να επιβιώσει και να ικανοποιήσει τα αιτήματα και τις αυξημένες ανάγκες των δημοτών μας στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αν και η Δημοτική Αρχή μας έδειξε πολλές φορές, τόσο στα Δημοτικά Συμβούλια (αδιάψευστοι μάρτυρες τα βίντεο των συνεδριάσεων), όσο και σε συσκέψεις την βούλησή της για εποικοδομητική συνεργασία, εσείς επιλέγετε πάντα την παλαιοκομματική πρακτική της λασπολογίας και της αέναης αντιπαράθεσης!

Δικιά σας η απόφαση, δικό σας και το κόστος των ενεργειών σας οι οποίες να είστε βέβαιοι ότι δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τον προγραμματισμό έργων και δράσεων του Δήμου μας, όπως θέλετε να πιστεύετε…

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, οι αντιδήμαρχοι και όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας λειτουργούμε εξ’ αρχής κατ’ εντολών των δημοτών μας και μόνον αυτών, στην βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού παρεμβάσεων εντός και εκτός του Δήμου μας, που η συντριπτική πλειοψηφία τους ενέκρινε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Είναι μια πραγματικότητα που γνωρίζουμε ότι σας στεναχωρεί πάρα πολύ, αλλά θα πρέπει να τη συνηθίσετε, αφού το πιθανότερο είναι να την βιώνετε αρκετά χρόνια ακόμη.

Προς μεγάλη απογοήτευσή σας, τόσο το Δημοτικό Σχολείο όσο και το Νηπιαγωγείο Αγναντερού, για το οποίο ουδέποτε ενδιαφερθήκατε, θα βαφούν στις γιορτές των Χριστουγέννων, διότι αυτή την περίοδο σταματούν τα μαθήματα και τα συνεργεία μπορούν να εργαστούν στα σχολεία χωρίς να επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία τους.

Εμείς στα λιβελογραφήματα και στις λασπολογίες σας, απαντάμε με έργα.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα Ανοιχτών Εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας

Next Article

Γιορτινό Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης Κ. Μαράβα