Απάντηση της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μουζακίου

.

 Δεν μας εκπλήσσει που ο Δήμαρχος Μουζακίου δεν κατάλαβε την ουσία της τοποθέτησής μας σχετικά με την οδική σύνδεση Mουζάκι –Λίμνη Πλαστήρα. Η ανεπάρκεια του σε όλα τα θέματα, η προσπάθεια του να καπηλευθεί ζωντανούς και νεκρούς προκειμένου να βρίσκεται στην επικαιρότητα, η αγωνία του να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή  και να ολοκληρώσει το εδώ και χρόνια ΄΄μετέωρο βήμα΄΄ της δήθεν πολιτικής του καριέρας καθώς και η ανασφάλεια του ,οδηγούν  το Δήμο μας σε σκοτεινές ατραπούς.

 Εκείνος πήγε χωρίς προτάσεις για το Δήμο στο αναπτυξιακό συνέδριο της Λάρισας. Εκείνος προσπάθησε να καπηλευτεί τις ενέργειες όλων. Ο Περιφερειάρχης κ Αγοραστός και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος βγάλανε ανακοινώσεις για το έργο ,μήπως είναι και αυτοί ΣΥΡΙΖΑ και ανέλαβαν εργολαβικά τη στήριξη του κυβερνητικού έργου;

 Άκυρη η προσπάθεια του να ταυτίσει την Ενωτική Πρωτοβουλία με το κυβερνών κόμμα. Μέλημα μας είναι το καλό του Δήμου μας κι όχι των κομμάτων. Η επικεφαλής του συνδυασμού ,όσο και όλα τα μέλη  δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Εργαζόμαστε, όπως οι περισσότεροι Έλληνες  και πληρώνουμε φόρους , για να καταβάλλεται ο μισθός του Δημάρχου κάθε μήνα τα τελευταία είκοσι χρόνια , να απολαμβάνει τις ανέσεις των τεσσάρων υπηρεσιακών αυτοκινήτων και άλλες πολλές !!

 Ένα είναι σίγουρο ,η χώρα και ο τόπος μας πρέπει να απαλλαχθούν σύντομα από τέτοιου είδους  κατ’ επάγγελμα πολιτικούς.

Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου

mouzaki drone

 Total
0
Shares