Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απάντηση στο από 17-11-2021 δημοσίευμα της «διοίκησης του Δήμου Μουζακίου» αναφορικά με τη συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου και προέδρου ΣτΕ.

karavidas giorgos

Απάντηση στο από 17-11-2021 δημοσίευμα της «διοίκησης του Δήμου Μουζακίου» αναφορικά με τη συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου και προέδρου ΣτΕ.

Όταν η «διοίκηση του Δήμου Μουζακίου» απαντά στην «Εξόρμηση για την Οξυά», καλό είναι να περιορίζει τα γραφόμενά σας στην «Εξόρμηση για την Οξυά» και όχι να επιτίθεται στον Καραβίδα (παλαιά τακτική, βέβαια) ή στη Ντούρβα ή στη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, για την οποία ανακάλυψε ότι βρίσκεται σε …..πανικό!!  Αυτούς μπορεί να τους απαντά εκεί που πρέπει…..

Καλό θα ήταν, επίσης, και να μην εμπλέκει σε τέτοιες απαντήσεις  άλλα θέματα του Δήμου (βλ. εγκαίνια ΕΚΑΒ, κ.λ.π.). Γιατί αλλιώς, συνυπολογιζομένων και όσων στην «απάντησή της» παρατίθενται αλλά και πολλών άλλων πρωτοβουλιών και δημοσιευμάτων της στον τοπικό Τύπο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αυτού με τον πρόεδρο του ΣτΕ μη εξαιρουμένου), είναι προφανές και το ποιοι επιδιώκουν τον «επικοινωνιακό ντόρο», που η ίδια επικαλείται.

Θα ήθελα, ακόμα, να υπενθυμίσω στη «διοίκηση του Δήμου Μουζακίου»  ότι είμαι απ’ αυτούς (κι αυτό το ξέρουν όλοι καλά, εκτιμώ) που ψάχνουν εδώ και καιρό το «οργανωμένο σχέδιο της Δημοτικής Αρχής», με το οποίο αυτή θα μπορέσει να «αναζητήσει, να διεκδικήσει και να πετύχει την υλοποίηση των στόχων της από την κεντρική εξουσία».

Αλλά προσωπικά και μέχρι σήμερα δε έχω βρει απολύτως τίποτα το σχετικό!! Αντίθετα, εκείνο που εύκολα κανείς διαπιστώνει είναι ότι η «διοίκηση του Δήμου Μουζακίου»  δεν επιθυμεί με τίποτα να …. «σπάσει αυγά» στις σχέσεις σας με την κεντρική εξουσία. Και, δυστυχώς για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, μ’ αυτά φαίνεται να συμφωνούν και πολλοί δημότες…

Κατά τα λοιπά, αναλογιζόμενος πλήρως και τις ευθύνες μου από το θεσμικό μου αξίωμα στο Δήμο, στις οποίες, επίσης, αναφέρεται στην απάντησή της  η «διοίκηση του Δήμου Μουζακίου», ενημερώνω, λαμβανομένων υπόψη όσων και στην ίδια «απάντηση» αναφέρονται σχετικά,  πως, αν ήμουν στη θέση του κου Δημάρχου, ναι, αφενός θα ήμουν πολύ πιο προσεκτικός στις επαφές μου με άλλους θεσμικούς παράγοντες αφετέρου – και κυρίως – στο τι θα συζητώ μαζί τους και πως θα το δημοσιοποιούσα.

Παραμένω, όντως, στην κρίση των δημοτών.

     Γιώργος Δ. Καραβίδας,

Δημοτικός Σύμβουλος (Ενωτική Πρωτοβουλία), αντιπρόεδρος Δημοτικού

Συμβουλίου Δήμου Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article
Maravas Agorastos

Αναπλάσεις σε Πηγή και Λυγαριά του Δήμου Πύλης με νέο έργο 270.000 ευρώ από το Leader  της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Next Article
dimarxeio Mouzakiou logo 2021

Δήμος Μουζακίου: Πρόσκληση για μεικτή δημόσια τακτική συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…