Απ. Μιχάλης – Γ. Νάσιος υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου 

Share

Απ. Μιχάλης – Γ. Νάσιος υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου 

Συνδημότισσες και συνδημότες

Παρουσιάζουμε σήμερα ακόμη δυο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Βασικά χαρακτηριστικά όλων των στελεχών μας, παλιών και νέων, είναι η μεγάλη θέληση για προσφορά στις τοπικές κοινωνίες και η πλούσια δραστηριότητα σε πολλούς τομείς του τοπικού βίου. Πρόκειται για προτερήματα τα οποία αξιοποιούνται με κάθε τρόπο καθημερινά από τη Δημοτική αρχή και αποτελούν εφαλτήρια για την παραγωγή του πλούσιου έργου της. Δέσμευσή μας είναι ότι το ίδιο θα συμβείκαι την επόμενη πενταετία,εφόσον στις εκλογές του Οκτωβρίου οι συνδημότες ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο Συνδυασμό μας.  Οι επιδιώξεις και οι στόχοι που θέσαμε είναι ξεκάθαροι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι τοπικές κοινωνίες θα ανταποκριθούν πολύ θετικά στο κάλεσμά μας. Μέσα σε ορυμαγδό πρωτοφανών κρίσεων, αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύσκολα οδηγώντας το Δήμο Μουζακίου με ασφάλεια στο «ξέφωτο». Η «Νέα Πορεία» προς το μέλλον έχει ήδη αρχίσει. Πάμε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα Δήμο πρότυπο λειτουργίας και ανάπτυξης.

Κατά αλφαβητική σειρά,οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέα Πορεία» είναι οι εξής:

Μιχάλης Απόστολος του Νικολάου, υπάλληλος ΕΛΤΑ από τα Κανάλια. Διετέλεσε Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο της παλιάς Κοινότητας Καναλίων, δημοτικός σύμβουλος τις χρονικές περιόδους 1999 – 2002 & 2007 – 2010 και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από 2009 – 2010, του πρώην (Καποδιστριακού) Δήμου Ιθώμης. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΛΤΑ Νομού Καρδίτσας και εκλεγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ.). Επίσης, είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος Τ.Ο.Ε.Β.ΤαυρωπούΚαρδίτσας.

Νάσιος Γεώργιος του Στεφάνου, από το Μαυρομμάτι. Εκλέχτηκε πρώτη φορά Τοπικός Σύμβουλος στην Τ.ΚΜαυρομματίου το 2010. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 αναδείχθηκε ξανά Τοπικός Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα. Επανεκλέχτηκε το 2019 με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία». Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του Τ.Σ. Μαυρομματίου.

Δείτε επίσης