Απ. Κολοκύθας: Υποθήκευσαν τις επόμενες γενιές !!!

“Πατρίδα μας δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων. Πατρίδα μας είναι ο τόπος μας και τα παιδιά μας, το ψωμί τους, η ελπίδα τους και το δικαίωμά τους να ονειρεύονται.”

Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, υπάλληλοι των τοκογλύφων, αγοραίοι πολιτικάντηδες, δωσίλογοι, μεταποιητές ελπίδων και αγώνων, κηφήνες, πλασιέ λεσχών, οίκων και άλλων συναφών επεξεργαστηρίων δουλείας, κουτοπόνηροι μεγαλοσυνδικαλιστικαράδες, καλοταϊσμένοι μεσάζοντες, μπουκωμένοι μικροδιαννοητές.

Αυτοί μας κυβερνούν, αυτοί ξεπουλάνε τον τόπο, αυτοί ορίζουν σήμερα την …εξαθλίωση των ανθρώπων του μόχθου, αυτοί τσακίζουν τα φτερά και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων, αυτοί επιβάλλουν την βαθιά θλίψη των απόμαχων της δουλειάς.

Οι εργαζόμενοι γίναμε πειραματόζωα εξαθλίωσης των εργασιακών σχέσεων, ισοπέδωσης του κόστους της δουλειάς μας, θύματα μιας φορομπηχτικής υστερίας και σάκκοι του μπόξ για τον κατασταλτικό μηχανισμό, με απλά λόγια: φτώχεια, ξύλο και απόγνωση.

“Οι μικροί μαθητές λιποθυμούν στο σχολείο απ’ την πείνα, γιατί ο πατέρας απολύθηκε η μάννα είναι άνεργη και το ψυγείο άδειο.’Ενα παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο γιατρός διέγνωσε, με όση ντροπή μπορεί να διαθέτει σήμερα ένας άνθρωπος, υποσιτισμό!”

Όμως εμείς, τα εκατομμύρια των εργαζόμενων, των άνεργων, των παιδιών, των απόμαχων της δουλειάς, δεν είμαστε υπήκοοι της Τρόϊκας, ούτε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα, δεν οφείλουμε καμία νομιμοφροσύνη σε ανδρείκελα και δωσίλογους, δεν οφείλουμε καμία νομιμοφροσύνη σε αυτούς που βουτάνε το υστέρημα του συνταξιούχου και αφήνουν το φοροφυγά να πλουτίζει.

Πατρίδα μας δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων, πατρίδα μας είναι ο τόπος μας και τα παιδιά μας, το ψωμί τους, η ελπίδα τους και το δικαίωμά τους να ονειρεύονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
Πολιτευτής Νομού Kαρδίτσας
ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Total
0
Shares
Previous Article

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στα Τμήματα των Σχολών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

Next Article

ΝΟΔΕ Καρδίτσας: Ένας χρόνος Κυριάκος Μητσοτάκης στην ηγεσία της ΝΔ


Total
0
Share