Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Σελλάνων και Απόλλων Μακρυχωρίου στον 42ο Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών «Ανδρέας Γεωργίου»

 

Ο ΑΟ Σελλάνων και ο Απόλλων Μακρυχωρίου αντιμέτωποι στον 42ο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών «Ανδρέας Γεωργίου».

O AO Σελλάνων και ο Απόλλων Μακρυχωρίου, Σωματεία που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας αντίστοιχα, θα τεθούν αντιμέτωπα στο 42ο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων ”Ανδρέας Γεωργίου” της ΕΠΣ Καρδίτσας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με ώρα έναρξης 15:00 μμ.

Η ομάδα του Α.Ο Σελλάνων (έτος ίδρυσης 1972) συμμετέχει για 4η φορά στην ιστορία της σε Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας και θα διεκδικήσει για μια ακόμη φορά την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Α.Ο Σελλάνων για να φτάσει στον Τελικό απέκλεισε την Α.Ε Καππαδοκικού (3-1), τον Διαγόρα Αμπελικού (6-0), τη Δόξα Μάρκου (0-0) και (7-6 στα πέναλτυ), τον Αστέρα Καρδίτσας (1-0) και στα ημιτελικά την Α.Ε Λεονταρίου, σε διπλούς αγώνες, (1-1) και (1-0).

Η Ομάδα του Απόλλων Μακρυχωρίου (έτος ίδρυσης 1973) συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Για να φτάσει στον Τελικό ο Απόλλων Μακρυχωρίου απέκλεισε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου (6-0), την Αργεντινή Καρδίτσας (4-0), τον Αετό Αγίου Θεοδώρου (2-0) και στα ημιτελικά τον Διγενή Αρτεσιανού σε διπλούς αγώνες (2-0) και (1-0).

Με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣΚ, αποφασίστηκε από φέτος και στο εξής η διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Καρδίτσας, να φέρει το όνομα του αείμνηστου ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τιμής ένεκεν για την προσφορά της οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην ΕΠΣ Καρδίτσας και στο Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο, αφού ο πατέρας του ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ διετέλεσε 2ος κατά σειρά Πρόεδρος στην ΕΠΣΚ και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Νομικός Σύμβουλος της ΕΠΣΚ επί σειρά ετών.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ και από τα καθαρά έσοδα το 40% θα δοθεί στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες ¨ΦΛΟΓΑ¨, όπως επίσης και η αμοιβή της διαιτητικής τριάδας εξ΄ολοκλήρου. Ευχή όλων να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και των προσδοκιών όλων των φίλων του Καρδιτσιώτικου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: Συνελήφθη 24χρονος με 862 γραμμάρια κάνναβης

Next Article

Aπογευματινό «γνωριμίας και αγάπης» από την Ένωση Γυναικών Ελλάδας